Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Ali Ibrahim

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Ali Ibrahim posztolt

  1. Én otthagynám az ilyen szolgáltatót és vennék regisztrációmentes külföldi simeket a családnak. Ma már szabad verseny van, nem packázhatnak következmény nélkül az ügyfelekkel.
  2. "nem kapod vissza a pénzed" Nem hiszem, hogy a szolgáltatók csak úgy zsebrevághatják az egyenlegét azoknak a jóhiszemü ügyfeleknek, akik nemrég sokezerrel feltöltötték a kártyájukat, majd az állam által a szolgáltatókra eröszakolt egyoldalú szerzödésmódosítás miatt lekapcsolják a számukat, mert nem tudnak/akarnak egyeztetni. Engem szerencsére nem érint, mert idöben elhasználtam, de nagyon kíváncsi lennék egy próbaper eredményére!
  3. A hozzászólásokat köszönöm. Egyben válaszolnék. Természetesen volt és van anonim internet és telefonbeszélgetés is. Ha a vegyesboltban veszünk sim-et, akkor azt nyilván nem egyszerü hozzárendelni valakihez. Plusz még ott vannak az internetkávézók és a telefonfülkék is. Ezeket most leszerelik? Különben nincs értelme az egésznek. Még nem olvastam épkézláb indokot, logikus érvelést arra, hogy mire jó ez a szivatás. Lehet próbálkozni! Sim-regisztráció sok országban van, az viszont hungarikum lesz, hogy a vidéki nagymamáknak évente be kell sántikálniuk a járásközpontba pofavizitre. Megint túltolták a biciklit, aminek a szolgáltatók isszák meg a levét. A helyükben benyújtanám a számlát a kitalálóknak (úgy látszik tabu leírni, hogy kik). Állami alkalmazottak helyében nem vinném a mobilt többé olyan rendezvényre, ahol pl. rendzavarás ürügyén lekérhetik az ott tartózkodók listáját. Gondoljunk csak arra, amikor egy olimpiaellenes lájk miatt rúgtak ki egy alkalmazottat. Aki szomszédos ország hálózatát fogja, annak sosem kell lecserélnie a sim-jét, így ezzel nincs macera. Sokan pedig amúgy is átjárnak néhány havonta vásárolgatni.
  4. Már bocsánat, de a magyar állampolgárok kollektív prevenciós megfigyelése kifejezetten politikai téma. Szomorú, hogy egyesek alamizsnáért (hétvégi ingyenes beszélgetés) örömmel mondanak le alapvetö szabadságjogaikról, mint pl. a megfigyelés nélküli kommunikáció. Mivel az Uniós szabad piac lehetövé teszi az alternatív megoldásokat, ezért mindenki eldöntheti, hogy mennyit ér számára az adatainak védelme.
  5. Egyrészt *****i megalázó, hogy ******ék potenciális bünözöként kezelik a teljes magyar lakosságot, akiknek évente rapportra kell menniük. Másrészt senkinek semmi köze hozzá, hogy ki kivel beszél és éppen hol jár. De ha te nem így érzed és nincs takargatnivalód, akkor itt is közzéteheted a neved, a személyes adataidat és az ismeröseid címlistáját. Legalább olyan jó helyen lesz, mint a pártállamnál.
  6. Sziasztok! Úgy hallottam, hogy sok európai országban nincs ilyen értelmetlen ügyfélszívatás és a vegyesboltokban bármennyi eldobható sim vehetö a család és ismerösök részére amellyel 4 hónapig roaming nélkül lehet egymás közt beszélni nálunk is. Körülnéztetek már? Ár és tarifa szempontjából melyiket ajánljátok?
×
×
  • Új...