Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag8793

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag8793 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Nem a saját cuccom beállításával volt a jelek szerint gond, hanem a T-s cuccal, mert előre beállították, mondván, hogy az a tuti. AZ Ügyfélszolgálatuk is ezt erősítette. Pedig csak a PPOE passwordjét kellett csak átírnom.
  2. Először is köszönöm a segítséget! Másodszor a T nem tudja mit csinál, mert kb. semmit nem kellett volna csinálnom, csak kicserélni a rédi ADSL modemet a HW-ra, amiben letiltom a T által már beállított PPOE kapcsolatot, DHCP-t, a WIFI-t és kész. DE akkor mit kábítottak Bridge módról, a PPOE, DHCP-re állításáról??? Mind1. Mégegyszer kösz... a türelmet is!
  3. OK. És azz hol állíthatom, mert a HW-ban sok helyen nem érthetők el opciók.
  4. Igen. Illetve annyi a külünbség, hogy a HW csak a Linksysnek ad címet.
  5. Nekem azt mondták, hogy DHCP-re kell állítani a Linksys-t, mert a Huawei hozza létre a PPOE kapcsolatot. Megnéztem és tényleg. Akkor?
  6. Hali! Kis help kellene. Telekom jött, ADSL levág és bekötötte az optikát (net és telefon, iptv nem) és a régi Tomato-s Linksys WRT54GL-es routeremet kellene beállítani, hogy azt továbbra is tudjam használni, mint előtte. (DDNS ment, sok eszköz IP camerától kezdve TV-ig beállítva, szűrők, szabályok, etc..) Nem szeretném másik routerrel Mit kellene állítani azon kívül, hogy már DHCP-re állítottam a Linksyst, mert az nem elég... bár azt mondták. Ezt látom a T-s cucc WAN részén: Előre is kösz!
×
×
  • Új...