Slim Shady

Tag
 • Tartalmak

  20
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Slim Shady a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
 1. Adjak valamilyen elérhetőséget?
 2. Azt megköszönném! Igazából a routeren belül a DHCP-nél a csatlakozott eszköznek más-más ip címet ad, úgy hogy nem tudom mi okozhatja ezt
 3. 5mega kellene lennie, ehelyett 1... volt 1-2 hónap amíg jó volt, de most kb 3 hete megint visszatért a gond, de amíg jó volt addig semmi gond nem volt vele, viszont most már egy videót is kínkeserves végignézni mert 15x fagy be 5 perc alatt
 4. Igen
 5. Továbbra is él a probléma...valaki valami ötlet?!
 6. Köszönöm szépen az eddigi segítségeket. a router típusa: TP LINK TL WR740N
 7. ez az én számítógépem:
 8. az alternatív konfiguráció is automatikus mindegyik gépen
 9. a DNS kiszolgáló és az ip-cím is automatikus.
 10. Erre a parancsra nem jön be semmi, 1 ms-re feldob egy ablakot ami azonnal el is tűnik, saját gépemen sem jön be semmi... A TCP/IP protokoll 6-os verziót kikapcsoltam rajta az előbb, nem tudom, hogy az jelenthet-e bármi problémát, internet ugyanúgy volt rajta utána is, illetve a wifit le is tiltottam, mivel kábelen van használva leginkább.
 11. Routerre gondolsz?
 12. Nem, direkt megnéztem, az volt az első. Semelyik eszközön nincs manuálisan megadva ip-cím.
 13. Általában több van, fater telója, hugom laptopja/telója, én telóm (direkt nem is kapcsolom be a wifit rajta), de sosincs ilyen gond, csak ha az az 1 laptop van kapcsolódva.
 14. Feldobta a hibaüzenetet nálam, és akkor semmi más eszköz nem volt hálózaton.
 15. Amilyen szerencsém van ilyen tekintetben... Azért sem nyúlok hozzá, mert Win10, másrészt nem az enyém a laptop, és akié, annak munkaeszköz. Már mindent kigugliztam erről, de mindenhol az a legjobb infó, hogy állítsam automatikusra az ip-cím kiosztást... egyedüli lennék az országban ezzel a problémával??