Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Attys

Tag
 • Tartalmak

  22
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Attys eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

 • Közösségépítő

Összes kitűző

 1. Attys

  port forwarding

  Hali Győző! Sikerült mnegoldani? Mert nekem is hasonló gondjaim vannak.
 2. A Huawei Mate 10 Pro kétkártyás készülékemben bekapcsoltam a 4G hangot, de nem tudom, hogy ezzel aktív-e vagy sem a szolgáltatás, mert nem találok semmi információt erről. Valaki tudja, hogy lehet ezt aktiválni? BLA-L29 modell, 8.0.0.150 build van rajta. A készüléket nem a Telekomtól vettem.
 3. Attys

  Public tárhely hozzáférése

  Haza érve elővettem az MT azonosítóm és készültem telefonálni, de előtte rálestem az FTP-re és láss csodát minden fájl látszik, aminek kell. Ki is tudtam cserélni az index.htm fájlt. Kár, hogy semmilyen módon nem kommunikáltak vele erről!
 4. Attys

  Public tárhely hozzáférése

  Most nem vagyok otthon, de sem SMS sem e-mail nincs a szolgáltató felöl erről, így sd kezdetü azonosító sincs. No mindegy. Majd este hívom őket.
 5. Attys

  Public tárhely hozzáférése

  Mitől kiegészítő szilgáltatás a webfelület és a hozzátartozó tárhely? A kezdetektől része az előfizetésemnek. A Tkom oldalon felsorolt kiegészítő szolgáltatások (pl. hangposta, hívószám kijelzés, mobilparkolás, mobil szerencsejáték, STB.) felsorolásában nincs benne.
 6. Attys

  Public tárhely hozzáférése

  Utoljára júliusban kaptam SMS-t a T-komtól. Most nem küldtek! Lehet át***** az ügyfélszolgálatos?
 7. Attys

  Public tárhely hozzáférése

  Kilenc nap telt el a telefonos bejelentésem óta és semmi nem történt még! Ráadásul nem tudom milyen referencia számra vagy mire kéne hivatkozni, ha ezt megpanaszolom.
 8. Attys

  Public tárhely hozzáférése

  Más esetben, ha írtam ilyen hibabejelentőt, kaptam egy automatikus visszajelző e-mailt, amit most nem. Ma sikerült telefonon bejelentenem. Mondjuk már az is nehézségbe ütközött, hogy a vonal másik végén megértse a technikus, hogy az FTP és a webtárhely/felület nem e-mail tárhely. Semmilyen ismerete nem volt a gonddal kapcsolatban. De leadta a hibajegyet. Talán lesz belőle valami.
 9. Attys

  Public tárhely hozzáférése

  btz: Első mondatoddal megfogtad az írásom lényegét! Nem mindegy, hogy minek nevezem? Írtam egy a kapcsolatfelvételnél kitölthető hibabejelentős izébizbaszt! Most jobb? Nem mellesleg így ér véget a szöveg az Internet hibabejelentés című oldalukon: Természetesen e-mailben is bejelentheted a meghibásodást. Ebben az esetben 1-3 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Azért más a formátum, mert a kedvedért CTRL+C CTRL+V alkalmazásával másoltam ide változatlan formában.
 10. Attys

  Public tárhely hozzáférése

  A tárhelyem azóta is kax! Azt hiszem 13 nappal ezelőtt írtam hibajegyet a T-komnak és még azóta semmi választ nem kaptam. Sajna a munkám miatt nem igen tudom felhívni őket, mert későn érek haza. Még nem tudom mi lesz, de ha nem reagálnak, akkor lehet szerződés bontás lesz a vége elégtelen szolgáltatás címén! Úgyis tele a ... velük, mert 800 méternyire az egyik központjuktól 30-as DSL-t tudtak csak biztosítani, úgy hogy előtte a kollégájuk még 50-est ajánlott. Teszik ezt egy olyan korszakban, amikor már lassan minden más szolgáltatónál 100 a minimum!
 11. Attys

  Public tárhely hozzáférése

  Ott swmmi, mint valami varázslat volna.
 12. Attys

  Public tárhely hozzáférése

  Köszöönm! Filezilla alatt sikerült és lát mindent a kliens a szerveren. TC alatt is sikerült és látom a szerver tartalmát.
 13. Attys

  Public tárhely hozzáférése

  Akkor ezt szolgáltatói oldalról lehet csak helyrehozni? Bár lehet megöregszek, mire jelentkeznek.
 14. Attys

  Public tárhely hozzáférése

  Mosxt kipróbáltam, és FileZilla alatt is üresnek látom a public_html mappát
×
×
 • Új...