Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Attys

Tag
  • Tartalmak

    22
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Attys posztolt

  1. Attys

    port forwarding

    Hali Győző! Sikerült mnegoldani? Mert nekem is hasonló gondjaim vannak.
  2. A Huawei Mate 10 Pro kétkártyás készülékemben bekapcsoltam a 4G hangot, de nem tudom, hogy ezzel aktív-e vagy sem a szolgáltatás, mert nem találok semmi információt erről. Valaki tudja, hogy lehet ezt aktiválni? BLA-L29 modell, 8.0.0.150 build van rajta. A készüléket nem a Telekomtól vettem.
  3. Attys

    Public tárhely hozzáférése

    Haza érve elővettem az MT azonosítóm és készültem telefonálni, de előtte rálestem az FTP-re és láss csodát minden fájl látszik, aminek kell. Ki is tudtam cserélni az index.htm fájlt. Kár, hogy semmilyen módon nem kommunikáltak vele erről!
  4. Attys

    Public tárhely hozzáférése

    Most nem vagyok otthon, de sem SMS sem e-mail nincs a szolgáltató felöl erről, így sd kezdetü azonosító sincs. No mindegy. Majd este hívom őket.
  5. Attys

    Public tárhely hozzáférése

    Mitől kiegészítő szilgáltatás a webfelület és a hozzátartozó tárhely? A kezdetektől része az előfizetésemnek. A Tkom oldalon felsorolt kiegészítő szolgáltatások (pl. hangposta, hívószám kijelzés, mobilparkolás, mobil szerencsejáték, STB.) felsorolásában nincs benne.
  6. Attys

    Public tárhely hozzáférése

    Utoljára júliusban kaptam SMS-t a T-komtól. Most nem küldtek! Lehet át***** az ügyfélszolgálatos?
  7. Attys

    Public tárhely hozzáférése

    Kilenc nap telt el a telefonos bejelentésem óta és semmi nem történt még! Ráadásul nem tudom milyen referencia számra vagy mire kéne hivatkozni, ha ezt megpanaszolom.
  8. Attys

    Public tárhely hozzáférése

    Más esetben, ha írtam ilyen hibabejelentőt, kaptam egy automatikus visszajelző e-mailt, amit most nem. Ma sikerült telefonon bejelentenem. Mondjuk már az is nehézségbe ütközött, hogy a vonal másik végén megértse a technikus, hogy az FTP és a webtárhely/felület nem e-mail tárhely. Semmilyen ismerete nem volt a gonddal kapcsolatban. De leadta a hibajegyet. Talán lesz belőle valami.
  9. Attys

    Public tárhely hozzáférése

    btz: Első mondatoddal megfogtad az írásom lényegét! Nem mindegy, hogy minek nevezem? Írtam egy a kapcsolatfelvételnél kitölthető hibabejelentős izébizbaszt! Most jobb? Nem mellesleg így ér véget a szöveg az Internet hibabejelentés című oldalukon: Természetesen e-mailben is bejelentheted a meghibásodást. Ebben az esetben 1-3 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Azért más a formátum, mert a kedvedért CTRL+C CTRL+V alkalmazásával másoltam ide változatlan formában.
  10. Attys

    Public tárhely hozzáférése

    A tárhelyem azóta is kax! Azt hiszem 13 nappal ezelőtt írtam hibajegyet a T-komnak és még azóta semmi választ nem kaptam. Sajna a munkám miatt nem igen tudom felhívni őket, mert későn érek haza. Még nem tudom mi lesz, de ha nem reagálnak, akkor lehet szerződés bontás lesz a vége elégtelen szolgáltatás címén! Úgyis tele a ... velük, mert 800 méternyire az egyik központjuktól 30-as DSL-t tudtak csak biztosítani, úgy hogy előtte a kollégájuk még 50-est ajánlott. Teszik ezt egy olyan korszakban, amikor már lassan minden más szolgáltatónál 100 a minimum!
  11. Attys

    Public tárhely hozzáférése

    Ott swmmi, mint valami varázslat volna.
  12. Attys

    Public tárhely hozzáférése

    Köszöönm! Filezilla alatt sikerült és lát mindent a kliens a szerveren. TC alatt is sikerült és látom a szerver tartalmát.
  13. Attys

    Public tárhely hozzáférése

    Akkor ezt szolgáltatói oldalról lehet csak helyrehozni? Bár lehet megöregszek, mire jelentkeznek.
  14. Attys

    Public tárhely hozzáférése

    Mosxt kipróbáltam, és FileZilla alatt is üresnek látom a public_html mappát
  15. Attys

    Public tárhely hozzáférése

    Mikor kavarodhatott össze? Felléptem üres volt. De az index.html - bár nem látom FTP-n ott van, mert ha megnyitod a lapom helyét kiad egy régi oldalt. A weboldal direktbe elérhető, lásd fentebb. Egyébként írtam nekik. Várom a válaszukat.
  16. Attys

    Public tárhely hozzáférése

    Az FTP kapcsolatot a szolgáltató által ajánlott módon hoztam tegnap létr, mivel évek óta nem használtam és nem is volt ez idő alatt beállítva. Tegnap posztoltam a hibát és ma meló után frissen léptem fel és láttam ismét üresnek a mappát. A TC-be be vannak állítva hogy minden fájlt lássak, a rejtettet, a rendszert, mindent. Hiába.
  17. Attys

    Public tárhely hozzáférése

    A http://web.t-online.hu/attys/1024.html címen látszik az oldal, pedig TC-ben FTP-n most sem látok semmit csak az üres könyvtárat.
  18. Attys

    Public tárhely hozzáférése

    Próbáltam többször is.
  19. Attys

    Public tárhely hozzáférése

    Nem tudom, szinkronizációs időeltérés? De érdekelne erre is a válasz egy T-komos hozzáértőtől.
  20. Attys

    Public tárhely hozzáférése

    A TC-ben tudsz egy FTP-re többször is csatlakozni. Így a feltöltés közben is lehet böngészni adott esetben. Már majd húsz éve TC-vel FTP-zek, és már akkor is (akkor még axelero) ennél a végnél. Ennek nincs köze a problémához.
  21. Attys

    Public tárhely hozzáférése

    Már kb. hat éve nem használtam a t-online tárhelyem. most gondoltam ismét aktiválok ott egy weblapot. Azonban hiába, mert a szerintem (és a totalcommander szerint is) teljesne üres public_html mappa ellenére egy régi oldalt jelenít meg. Ha feltöltök bármi index.html-t akkor is a már említett oldalt nyitja meg. Ha egyéb (nem index) nevű html fájlt teszek fel, azt direkt módon meg tudom nézni, de maga az index.html nem működik. Csatolok két képet róla. Az elsőn az ftp kapcsolat, a másodikon a fantom oldal. Akartam üzenetet küldeni erről az online ügyfél szolgálaton, de ott is valami hiba volt. A cseten a hölgy meg nem tudott segíteni.
×
×
  • Új...