Kisrozi1975

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Kisrozi1975 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Esetleg ötlet lenne, amit végig tudnék csinálni ?
 2. Köszönöm szépen, értem én :-) , de nem adom fel ! :-)
 3. Az ügyfél közvetlenül nem beszélhet műszaki szakemberrel, és olyan , mintha nem is lenne fontos egy új előfizető. Kicsit elkeserítő, pedig jeleztem azt is, hogy szívesen vállalnék kiépítési költséget is. Nagyon kell a munkához a net. A poén, hogy a jelenlegi lakásunkba becsöngetett egy ügynök hétfőn, hogy nem szeretnék e váltani Telekomra , mert a házban csak ketten fizetnek jelenleg elő . Mondtam neki , hogy dehogynem , csak a szemközti házban :-)))) Hát nem biztatott túlzottan. Jó lenne találni valakit aki vagy segítene, vagy el tudná magyarázni, hogy miért nem lehet.
 4. Sorház ( társasház ) 3 családdal.
 5. Köszi , és erről az "uborkáról " jobbra miért nem lehet szét osztani ? :-)))))) Mert ahogy a képen is látszik balra osztják a jelenlegi házunkhoz, jobbra pedig nem :-). Kész vagyok .... Egy előfizetőért nem éri meg kihúzni a szálat ?
 6. Sziasztok, egy társasházban lakom, ahol a Telekomnak van egy kiváló szolgáltatása. internet, tv optikai szálon stb. A ház egy kereszteződésben (mellett közvetlenül, sarki ház). 2 Hét múlva átköltözünk a szemközti sorházba. Ez a mi utcánkból nyíló zsák utcában szintén sarki ház :-) . Ha kinézek az ablakon , szemben a villanypóznáról hozták a jelenlegi otthonunkba a szolgáltatást. Szeretnék erre a szolgáltatásra előfizetni a szemközti házban, de nem lehet. Az ügyintéző szerint az utcában( az új lakás zsákutcája) nincs lehetőség az előfizetésre. Kissé értetlen vagyok, légvonalban az oszloptól ugyan olyan távolságban vagyunk. Mikor megvettük a házat, almomban nem gondoltam volna, hogy ilyen jellegű gondjaink lesznek. Mivel a párom otthonról dolgozik, szükséges lenne jó minőségű net. Tudom a fentiek elég hülyén hangzanak, de ez tényleg egy valós probléma. Ha bármilyen kiépítési költség adódna, azt is szívesen vállalnánk . Ha valaki tudna segíteni, vagy konkrétan érdeklik az adatok, szívesen egyeztetnék vele. Beszúrok egy képet az eszközről , amiről a házunk ( jelenlegi társasház 64 lakója kapja a jelet ) . valaki meg tudja mondani mi ez ? Az utcában 2-3 oszloponként van egy :-) Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is .