Sefter

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Sefter a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Köszi! Ez esetben saját routerben ki kell kapcsolni a dhcp-t?
 2. Ezt egy másik fórumról másolom be, így az ont osztja az ip-t (dhcp bekapcsolva az iptv miatt)? "UTP kábellel kösd a saját router-ed WAN portját az ONT LAN1 portjára, add meg a PPPoE adatokat a saját router-edben. Ezek után az ONT-ból töröljétek a felhasználót és jelszót (vagy rontsátok el valamelyiket), különben nem fog feljelentkezni a saját router-ed a hálózatra. Ha nincs IPTV-d kikapcsolhatod a DHCP-t is, viszont IPTV előfizetés esetén ne kapcsold ki a DHCP-t külön a STB-ok nem kapnak IP címet és nem lesz adás."
 3. Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni az alábbi problémámban: Adott egy sagemcom fast 5655 ont iptv-vel. Szeretnék saját routert használni, pontosan mi a teendőm? Az iptv miatt a sagemen hagyjam a dhcp-t? Hol találom a ppp passtrough-t? Az iptv lan kábele maradhat az ont-ba ,vagy át kell dugjam a saját routerbe?
 4. Sziasztok! Nemsokára bekötik az optinetet +iptv-t hozzám, és az alábbi két lehetőség közül melyiket lehet megoldani? 1, hgw-n marad az iptv de a netet saját routerrel osztom meg (nem switch-ként!hanem a hgw-t bridge módba használva) 2, hgw bridge módba rakva az iptv is az én routerem portjairól megy (8 portos a routerem, belefér..) köszi, Attila