Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Stefike

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Stefike eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. Stefike

  Apple Watch zene

  Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Nemrég vásároltam egy Apple Watch SE típusú Cellulár okos órát. A cél az lenne hogy zenét tudjak indítani az órámon keresztül anélkül hogy nálam lenne a telefon. A zenéim a telefonon a Zene applikáció/ könyvtár részben találhatóak ezeket a zenéket az ITunes -on keresztül teszem rá. Majd ezen keresztül a zenéket az órámra is áthelyezzem ahogy az a leírásban van. ( telefon közelben és töltőhöz csatlakoztatva. ) ez működik is kb 1 napig aztán valahogy az órán levő zenék elvesznek és nem tudom őket hallgatni. Nem tudom mi lehet a probléma és ebben szeretnék segítséget kérni. A választ előre is köszönöm !
 2. Stefike

  Zöldes képernyő

  Tisztelt cím ! Márciusban vásároltam egy IPhone 11 készüléket. Néha a készülék fényképezéskor a fényképező látóterébe egy tárgy bekerül bezöldül ha kiveszem normális lesz a kamera képe. Sajnos nem tudom az okát és az elkészült fénykép is zöld lesz. szoftver hiba lehet ? Vagy esetleg van rá valami más megoldás ? mellékletben küldök képet. az elsőn a normál képminőség látható a másik képen pedig a bezöldült. A választ előre is köszönöm!
 3. Tisztelt Telekom! Kb egy hónapja váltottam havidíjas díjcsomagot pontosabban a Mobil S t és ehhez kértem 2 GB internetet. A mai nap folyamán a 2 GB internetem elfogyott. Azt gondoltam hogy ha el is fogy az internet keretem utána is tudok netezni csak lassabb lesz. De nem is ez a nagyobb problémám hanem az hogy úgy van meghirdetve hogy a csomagban korlátlan Instragram és Facebook jár. Miután le ment a netem ezeket az alkalmazásokat sem bírom használni. Mi lehet a probléma ? Én értelmeztem valamit félre ? A választ előre is köszönöm szépen.
 4. Áh így már tiszta sor ! Koszonom szépen
 5. Sziasztok ! Érdeklődni szeretnék hogy a “Legyen évente új iPhone-od!” Programban mennyiért számítják be az IPhone 7 készüléket ? Ha én egy IPhone 8 vagy 8 plust szeretnek részletre kihozni ? Köszönöm a választ előre is !:)
×
×
 • Új...