Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Gamer

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Gamer eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Gamer

    Oldal elérési problémák

    Jaja, mondom én is átnéztem többször is, hátha csak elsiklottam mellette, de nem. Mindegy végül is, ha az IPV6 kikapcsolása kell hogy bejöjjenek az oldalak akkor legyen így. Lehet valami hátrányom ha csak az IPV4-van engedélyezve?
  2. Gamer

    Oldal elérési problémák

    Végig néztem pontról pontra mindent, de nem látok ilyet sehol.
  3. Gamer

    Oldal elérési problémák

    Nálam a HGW-ben a DSL WAN connection statusnál a következők vannak: Ip version : IPV 4/6 Alatta ip cím és ipv4-es ip van. IPv 6 connection status: Connected Valami GUA -nál van ipv6-os cím gondolom ez lenne a HGW-é, mindenképp megkapja ezt a címet ha a hálózati kártyán ki van kapcsolva az ipv6. Alatta DNS és szintén ipv6-os cím. DHCPv6-os kikapcsolása semmi eredményt nem hoz. RA service ez mi lenne, nem találom. Küldök screent pm-be , hátha az többet segít.
  4. Gamer

    Oldal elérési problémák

    Nálam szintén ugyanez a helyzet ugyanezzel a routerrel. Nem hinném hogy a dupla érpár miatt lenne ez a probléma. PPPoE beállításokat én is kipróbáltam ki-és be kapcsoltam,igazából a lényeg az átkapcsoláson van, ilyenkor bejönnek az említett oldalak, viszont ha áramtalanítod a router akkor tökmindegy hogy be van-e kapcsolva a PPPoE vagy ki, megint nem fog bejönni. Több mint valószínű hogy a router a ludas, a kínai most tényleg kínai és megmutatkozik minőségben. Persze kerestem hozzá újabb firmware-t, de a hivatalos oldalán 404-es hibába ütközik, vicces.
×
×
  • Új...