kicsi89

Tag
  • Tartalmak

    14
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit kicsi89 posztolt

  1. Üdv! Valakinek lenne valami ötlete a következő jelenségre? Az internet folyamatosan veszít a sebességéből. Betelefonálok a 1414-re akkor pár napig visszaállítják, de minden nap veszít a sávszélességből és a maximum 8-ról vissza áll 4.5-re. A legjobb, ígértek modem cserét mivel az is magától újra szokott indulni,de az végül nem kellett- mert kivizsgálták és más volt a hiba amit ki is javítottak 2 napra és megint vissza állt 4.5-re. Most a legutolsó bejelentésnél azt mondták igen látja hogy hiba van a vonalba és kijavítják, erre 10 perce jött az sms, hogy nincs hiba se a készülékbe se a hálózatban. Kérdem én józan *****i ésszel, ha valami tud 8-at és állandóan vissza áll felére magától ott nincs semmi baj?
  2. De most komolyan kb az elmúlt fél évben 15 alkalommal volt, hogy be telefonáltam és szerintem ugyan az a hiba áll fent és senkinek nem jutott eszébe ott bent hogy talán van valami fizikai probléma is? Régebben azért pár hetet vagy 1 hónapot is kibírt ,de hogy most már heti 4-5 alkalom van ez!
  3. MEGINT ÚJ FEJLEMÉNY! 17 perce megint volt egy vonal szakadásom ! 2 nap alatt megint vesztett több mint 2 mbps-mot a netem. Kabaré és a *****...m ki van az egésszel! Hétfőn megint felhívom őket. ha nem jön ki egy szerelő és nem cserél kábelt vagy modemet vagy mindkettőt nem fizetem be a számlát!
  4. Mindenféle képen jelezni fogom , hogy mi történt és még egyszer ezer hála a sok infóért !
  5. Ma reggel megint volt egy újraindulás, de most kicsit javítottak az előzőhöz képest!
  6. Igen semmit nem csináltam vele. Ma reggel az volt , hogy el kezdett villogni a SERVICE led , aztán volt egy újraindulás vagy pontosan nem tudom mi történik ilyenkor ,de mentem dolgozni így nem volt időm reggel ezzel foglalkozni. Délben hazajöttem ebédelni akkor megint volt 1 ,de most nem villogott a Service led hanem kialudt minden led és aztán sorban világított fel. 1- POWER 2- ACESS 3- TELEPHONE 3-INTERNET
  7. 3 napja volt az volt, a modem visszaállt alap helyzetre és új jelszót kellett generálnia a telekomos ügyintézőnek.
  8. Ma már megint 2x újra indult a modem magától. Beléptem a http://192.168.1.254-be és látszik hogy újraindul mindig a számláló IPv4 Online Duration és a IPv6 Online Duration -nál is . Nemrég felhívtam a 1414-et hogy szakadozik a net , azt mondták látják hogy gond van és kivizsgálják !
  9. Minden led kialszik a modemen és sorban villognak fel mintha áramtalanítottam volna.
  10. Egy utolsó kérdés ha lehetne tőled mivel te most többet mondtál az egészről mint a telekom 20 hívás után. Szerinted mire hivatkozzak akkor , ha ne a sebességre , modemre már tettem bejelentést az újraindulások miatt azt se vettek figyelembe.
  11. Kb 2 hónapja volt kint egyik ismerősnek a faterja aki szerelő a Thome-nál. Rádugott egy műszert a kábelre ő is azt mondta hogy gyenge.Felhívott egy belsős számot a céges telefonjáról és mondta hogy mennyire állítsák fel. 2 perc és megint 8 mbps volt, de az is max 1 hétig tartott.
  12. Igen ugyan azon , sőt neki vagy 4 évvel hamarabb lett bekötve és a modeme is sokkal régebbi!
  13. Maga az épületben kb 20 éves telefonkábel van , nekem kb 2.5 éve kötötték be. Földszinten vagyok a doboztól kb 5 méter maximum. Holnap reggel be fogok ismét telefonálni, hogy valami csináljanak mert ez nem állapot. Havonta több mint 40 ezer forintot fizetek be nekik és rá se b....nak az egészre.
  14. Köszönöm a segítséget! Az a baj, hogy egyszer felállítják egyszer nem, mint írtam is ma reggel azt volt , hogy letudtak egy sms-el hogy nincs hiba kész! A csavar még a történeten , hogy ez egy társas ház és a szembe szomszédnak ugyan ez a nete van és nála ez nem jelentkezik!