Bazsika

Tag
 • Tartalmak

  28
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bazsika a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Ki van ez találva, sebaj akkor várok a végéig, csak nem értem miért nem lehet venni hosszabbitani akarok és gyakorlatilag részletre egy uj eszközt "újabb pénzt tenni " zsebükbe 22 hónapig...Na mindegy megvárom azért...
 2. kábelnet

  Sziasztok! Olvastam h 2019.09.02-től elérhető Kábelnet internet szolgáltatásban nagyobb csomag, erről tudtok annyit még hogy hol lehet majd elérni? Köszi a választ
 3. Üdv! A következő kérdést szeretném feltenni: Vásárolhatok-e új készüléket, a meglévő TV előfizetésem megújjításával(esetleg megnagyobbításával), úgy ha kifizetem a meglévő előfizetésemhez tartozó készülék fennmaradó részleteit? Köszi a válaszokat.
 4. Amikor voltak tegnap bekötni lekapcsolták az egész internetet és azon ment az IPTV is.Most ezt kapcsolta vissza kivéve az internetet.:)
 5. Már megoldódott kint volt a szerelő. Köszi azért a segitséged
 6. Az is ott van a második képen.
 7. Szia! Sagemcom f@st 3686 v2 modem neve. Jelszinteket hol tudom megnézni?
 8. Igen ezt én is észrevettem a csatornák közül némelyik megakadt csak ugy magától.Megtörtént a hibajelentés kiváncsian várom h mi lesz a fejlemény.Azért az nem semmi, hogy kijönnek a szerelők bekötik és már mennek is a többi szolgáltatás meg le van ejtve azt már nem is kell ellenőriznie, nem tudom lehet nekem kellett volna szólni hogy ilyen meg ilyen problémám van még,na de ennyiből a bekötést is megcsinálhatnám magamnak.Szörnyű!
 9. Sziasztok! Ma kötötték be az uj internetemet 150/5ös csomagot kábelen, de az IPTV+Telefon szolgáltatás akadozik az új modemen.Telefonvonalon jött az internet most ez megszünt.viszont ha rádugom az uj modemre az iptv-t, akkor megy a tv kb 20 másodpercet és megáll.Mi lehet szerintetek a hiba oka? Köszi a válaszokat.
 10. Mennyire fogja a szerelő szétbarmolni a kábeleket, ha jön?
 11. Sajnos csak ezt tudják itt biztosítani.
 12. Hello Net S 150/5 díjcsomagról mi a véleményetek?
 13. Már rendben van most hívtak , jövö héten jönnek is.