Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

skaramuca

Tag
  • Tartalmak

    18
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Blogkommentek, amit skaramuca posztolt

  1. 45 perce, btz írta:

     

    Köszi a választ. Természetesen az 5 GHz-el csatlakoztam. Előtte volt egy 8265-ös kártyám, azzal 350 volt a max. Ezzel elérem Sagemcommal a 400-at de több nem jön át. Ezért is vettem meg a dlinket. de... Úgy gondoltam , hogy mivel mindkettő 5 GHz-en 1733-as ezért jó lesz ha majd ha Gbites netem lesz. Jelenleg 500-as van. Sajnos a dlinkhez is csak 867 Mbittel csatlakozik. Jelenleg lan-wan kapcsolat van, de néha megakad a net pár másodpercre. Ez mitől lehet? Gépen és telefonon is produkálja. Sagemcom 1.1 dlink 2.1.

  2. Sziasztok!

    Vezeték nélkül szeretném kihasználni az 500 mbit netet. Gépben van egy 8265-ös wifi kártya. A sagemcom max 350 mbit-et ad át. Vettem egy TP-Link c1200-as routert. Sagemcom után wan-ba kötve ez is max 370 mbit-et ad.  TP-Linken kikapcsoltam a dhcp-t. így elérem a 460 mbit-et. De ez után nem tudok belépni a beállításokba. Mit állítsak vagy kössek át, hogy jó/jobb legyen?

  3. Ekkor: ‎2017‎. ‎12‎. ‎07‎. at 21:05, acel írta:

    Szerintem a Sage se engedi ki a wifire az udp (műsorszórás) forgalmat. A t nem szeret átkozódó userekkel bajlódni. esetleg az itt levő sage tulajok megmondhajták hogy be lehet-e igy állítani a sage-t vagy nem. Kábellel jobban jársz. a Tp-re kötött számítógéppel milyen hálózati sebességet kapsz?

    Gondoltam, hogy valami más "csatornát" használ az STB. A TP-Linken nincs gép, csak a box meg a tv.  Mobillal lehet mérni valamilyen appal?

  4. 4 órája, acel írta:

    Az stb-be ha lehet a Sageből menjél ha lehet kábellel, 

    IGMP és a wds átjátszó kapcsolátat nem ismerem, de esetleg ezt próbáld meg: http://www.tp-link.com/us/faq-1125.html

     

    Az igmp protokollal lehet a baj.

    De ha tudod az wifi-t ne igy terjeszd ki, olcsóbb a kábel még falfúrással is. Lehet nincs is meg az iptvhez szükséges sebesség,
    Mekkora a lan sebessége a tplinkre kötött eszköznél? Az iptvhez kell minimum 10mbit, 5ghz-en lehet rá esélyed szerintem max.

      

    Eddig kábelen volt az stb. Most ment oda egy smart tv és annak is kell net. A TP-Link meg azért van mert 1 éve gondoltan a szolgáltató váltásra, és vettem routert, de mégis maradtam, igy feleslegessé vált. Eladni nem akarom, gondoltam hasznosítom. Kábelen tökéletesen megy de meg szeretném szüntetni. A router 300/433 Mbit/s wifivel rendelkezik. A lanok gigabitesek.

  5.  Sziasztok!

    Van ez a Sagemcom eszközöm és egy TP-LINK Archer C2 routerem. Összehoztam a link alapján: https://logout.hu/cikk/tp-link_wds_bridge_avagy_wi-fi_hatotav_noveles_har/teljes.html

    Annyit változtattam. hogy a Sagemcomon állítottam az ip-t 0.1-ről 1.1-re és csak a 2.4 GHz-et használtam.  Routerből 1 megy az STB-be, 1 meg a tvbe. Net van, STB háló OK, IP OK! Kép nincs. Csatornákat látom mikor váltok, viszont a tvn fekete minden. Egy kábelt akartam megszűntetni. Van rá megoldás, hogy menjen rendesen?

×
×
  • Új...