skaramuca

Tag
 • Tartalmak

  14
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

skaramuca a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. sagemcom

  Lehet, hogy szolgáltatói hiba. Ma is az egyik tv csatornán elment a kép pár másodpercre és azóta kockásodik. Tegnap pl nem érzékeltem a kiesést. Speedtest 530/23 mbit-et mért. Most lan-wan összekötés van, dhcp engedélyezve a másodikon is.
 2. sagemcom

  Köszi a választ. Természetesen az 5 GHz-el csatlakoztam. Előtte volt egy 8265-ös kártyám, azzal 350 volt a max. Ezzel elérem Sagemcommal a 400-at de több nem jön át. Ezért is vettem meg a dlinket. de... Úgy gondoltam , hogy mivel mindkettő 5 GHz-en 1733-as ezért jó lesz ha majd ha Gbites netem lesz. Jelenleg 500-as van. Sajnos a dlinkhez is csak 867 Mbittel csatlakozik. Jelenleg lan-wan kapcsolat van, de néha megakad a net pár másodpercre. Ez mitől lehet? Gépen és telefonon is produkálja. Sagemcom 1.1 dlink 2.1.
 3. sagemcom

  Sziasztok! Vettem egy D-Link DIR-882-t második routernek. Intel 9260 wifi kártya van a gépemben. Sagem csak 350 mbit-et adott át. A sagemcom után wan-ba vagy lan-ba kössem? DHCP-t tiltsam le a 2. routeren? Esetleg mit kell még átírnom a beállításokban?
 4. sagemcom

  Sziasztok! Vezeték nélkül szeretném kihasználni az 500 mbit netet. Gépben van egy 8265-ös wifi kártya. A sagemcom max 350 mbit-et ad át. Vettem egy TP-Link c1200-as routert. Sagemcom után wan-ba kötve ez is max 370 mbit-et ad. TP-Linken kikapcsoltam a dhcp-t. így elérem a 460 mbit-et. De ez után nem tudok belépni a beállításokba. Mit állítsak vagy kössek át, hogy jó/jobb legyen?
 5. sagemcom

  Gondoltam, hogy valami más "csatornát" használ az STB. A TP-Linken nincs gép, csak a box meg a tv. Mobillal lehet mérni valamilyen appal?
 6. sagemcom

  Pont az ethernet kábelt akarom megszüntetni. Kábelllel minden símán megy.
 7. sagemcom

  Pont így van. Router wifit veszi és az 1 portban az stb, a 2 portban a tv van. Wan üres. Kép nincs csak a csatorna váltást látom 5 Ghz wifin is. Net is van. Az igmp protokollt csak bekapcsolni tudom, konfigurálni nem.
 8. sagemcom

  Eddig kábelen volt az stb. Most ment oda egy smart tv és annak is kell net. A TP-Link meg azért van mert 1 éve gondoltan a szolgáltató váltásra, és vettem routert, de mégis maradtam, igy feleslegessé vált. Eladni nem akarom, gondoltam hasznosítom. Kábelen tökéletesen megy de meg szeretném szüntetni. A router 300/433 Mbit/s wifivel rendelkezik. A lanok gigabitesek.
 9. sagemcom

  Elfelejtettem írni, hogy 2 db STB van. A 2. egy másik szobában, aminek a kábelét szeretném megszüntetni. A TP- LINK ossza a netet az STB-re és a tv-re.
 10. sagemcom

  Sziasztok! Van ez a Sagemcom eszközöm és egy TP-LINK Archer C2 routerem. Összehoztam a link alapján: https://logout.hu/cikk/tp-link_wds_bridge_avagy_wi-fi_hatotav_noveles_har/teljes.html Annyit változtattam. hogy a Sagemcomon állítottam az ip-t 0.1-ről 1.1-re és csak a 2.4 GHz-et használtam. Routerből 1 megy az STB-be, 1 meg a tvbe. Net van, STB háló OK, IP OK! Kép nincs. Csatornákat látom mikor váltok, viszont a tvn fekete minden. Egy kábelt akartam megszűntetni. Van rá megoldás, hogy menjen rendesen?
 11. sagemcom

  Ez elég jó sebesség. Kevesebbre számítottam.
 12. sagemcom

  Köszi, és maga a hálózat? Lesz egy 867 Mbit-es kártyám (300/867). A portok tudom, hogy gigabitesek de vajon a wifi mennyi lehet? Erről a specifikáció nem ír. Tehát eszköz és eszköz közti max sebességre lennél kíváncsi.
 13. sagemcom

  Ez elég szomorú hír. Szívesen kipróbáltam volna. Nekem kb. 2 hete van a V2, mivel váltottam 250 Mbit-re. Na akkor majd a stabilat egyszer megkapom... Nem tudod véletlen, hogy a wifi-nek mi a sebessége max? UHD tartalmat elbírja (kb 70 GB/2 óra)?
 14. sagemcom

  Sziasztok! Honnan lehet letölteni a MAGYAR_3.87.0 V2 firmvare-t?