Törölt_tag6765 Posztolva ekkor: 2016. szeptember 18. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. szeptember 18. Tisztelettel érdeklődöm, 08.03. óta vagyok Telekom előfizető és még nem kaptam számlát. Valakinek van valami ötlete mégis mikorra számíthatok az első számlára?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2016. szeptember 18. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 18. Kedves Gyöngyi! A Telekomnál utólagos számlázás van, így ebben a hónapban fogod megkapni az Augusztusi hónapról szóló számlát, a számlákat hónap elején közepén és végén állítják ki, elő fordulhat az is - saját tapasztalat - hogy a hónap utolsó napján készül el. Ha csekkes vagy akkor ajánlott az online felületre gyakran benézni mert ott hamarabb meg jelenik és akár be is fizethető bankkártyával és akkor így nem kell várni a postára. Ha elektronikus számla fizetésre vagy beállítva akkor emailt küldenek ha elkészült a számla. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6765
Tisztelettel érdeklődöm, 08.03. óta vagyok Telekom előfizető és még nem kaptam számlát. Valakinek van valami ötlete mégis mikorra számíthatok az első számlára??
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.