Törölt_tag6786 Posztolva ekkor: 2016. szeptember 25. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. szeptember 25. (szerkesztve) T.Cím 2016.09.24-én 3 db sms-t küldtem egy emelt díjas számra.A szám:0690888200 Ebből 1 sikeres volt,a másik kettő nem érkezett meg a számra.Az egyenlegből levonódott a kétszer 762 Ft. Az üzenet::sikertelen küldés,piszkozatba mentve. Azóta sem sikerül ide üzenetet küldenem!Ezelőtt rendszeresen küldtem és sikerült Miért veszi le a pénzt,ha nem sikerül elküldeni az üzenetet? Hogyan kapom vissza? Köszönettel Máder Ferencné 0630******* tel.szám,dominó feltöltő kátyás Szerkesztve ekkor: 2016. szeptember 26. Szerkesztő: ahammer személyes adat Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2016. szeptember 28. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 28. Ekkor: 2016. szeptember 25. at 11:25, Máder Ferencné írta: Ebből 1 sikeres volt,a másik kettő nem érkezett meg a számra.Az egyenlegből levonódott a kétszer 762 Ft. Az üzenet::sikertelen küldés,piszkozatba mentve. Miért veszi le a pénzt,ha nem sikerül elküldeni az üzenetet? Hogyan kapom vissza? Kedves @Máder Ferencné, Domino esetén Té üzletben tudnak számlaügyben segíteni (meg tudják nézni, hogy az adott időpontban mit vontak). általánosságban a Té csak akkor számláz, ha a központjába eljut az üzenet. ha sikertelen a küldés (tehát a Té központig sem jut el az üzenet), akkor nem számláznak Ekkor: 2016. szeptember 25. at 11:25, Máder Ferencné írta: Azóta sem sikerül ide üzenetet küldenem!Ezelőtt rendszeresen küldtem és sikerült addig is nézze meg, hogy más számra tud-e sms-t küldeni, meg hogy elég-e az egyenlege a 762 Ft-os emeltdíjas üzenetre. ha mindkettőre igen a válasz, akkor az emeltdíjas számmal van valami Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6786
T.Cím
2016.09.24-én 3 db sms-t küldtem egy emelt díjas számra.A szám:0690888200
Ebből 1 sikeres volt,a másik kettő nem érkezett meg a számra.Az egyenlegből levonódott a kétszer 762 Ft.
Az üzenet::sikertelen küldés,piszkozatba mentve.
Azóta sem sikerül ide üzenetet küldenem!Ezelőtt rendszeresen küldtem és sikerült
Miért veszi le a pénzt,ha nem sikerül elküldeni az üzenetet?
Hogyan kapom vissza?
Köszönettel
Máder Ferencné 0630******* tel.szám,dominó feltöltő kátyás
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: ahammerszemélyes adat
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.