Törölt_tag6853 Posztolva ekkor: 2016. október 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. október 14. 3 szor rosszul irtam a pint-utána beirtam a puk számot de utána mit kell tennem? az a baj jelszavam elfelejtettem köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2016. október 18. Megosztás Posztolva: 2016. október 18. Hello @schmauder, oké gombot nyomni, megadni az új PIN-t, oké, majd még egyszer megadni az új PIN-t és oké. ha a telód nem túl segítőkész (nem egyértelmű rajta, h mikor mit kell nyomnod), akkor próbálkozz GSM kóddal: **05*PUK*új PIN*új PIN# viszont vigyázz, ha a PUK kódot 10x hibásan pötyögöd be, akkor kártyacsere lesz a vége, ami ráadásul fizetős! szóval ha nem megy elsőre, akkor ne nyomkodd ész nélkül, helyette csekkold, hogy valóban a te kártyádhoz tartozó PUK-kal próbálkozol-e... ügyféljelszó nem kell hozzá, csak akkor, ha a Tétől akarod megkérdezni a PUK kódot. ha másféle kódot kér, akkorj írj telótípust és pontos hibaüzenetet, azok alapján megnézem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6853
3 szor rosszul irtam a pint-utána beirtam a puk számot de utána mit kell tennem? az a baj jelszavam elfelejtettem köszi
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.