Eszes Árpád Posztolva ekkor: 2016. október 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. október 14. Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy amikor zenét hallgatok fülhallgatón keresztül akkor nem tudok hangosítani vagy halkítani mert azt írja ki, hogy "A rendszer UI alkalmazása leállt. Ilyenkor mi a teendő? A választ előre is köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2016. október 16. Megosztás Posztolva: 2016. október 16. Újra is indítottad utána a készüléket? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Törölt_tag8644 Posztolva: 2017. június 9. Megosztás Posztolva: 2017. június 9. Ekkor: 2016. 10. 18. at 19:28, Eszes Árpád írta: Vissza állítottam a telefont a gyári beállításra így megoldódott a probléma. Köszönöm a segítséget Sziasztok! Ha esetleg megint előkerülne a probléma, én tudom rá a megoldást(nem kell hard reset hozzá). Ezt a hibát a képernyőfedvény okozza. Bekell kapcsolni az UI-nak ezt a képernyőfedvény dolgot. Beállítások>Alkalmazások>Ott van egy kis beállítás jel jobb felső sarokban>Megjelenítés más alkalmazás felett>Rendszer megjelenítések(jobb sarokban). Ott kikeresed a Rendszer UI-t és bekapcsolod. Lehetséges kicsit eltérnek az egyes pontok mivel nekem 6.1es androidom van. Remélem segitett. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2016. október 15. Megosztás Posztolva: 2016. október 15. Indítsd újra a készüléket, majd Beállítások -> Alkalmazások -> Összes vagy minde alklamazás (eltérő lehet) -> System UI vagy Rendszer UI cache törlése Újabb készülék újraindítás. Ellenőrizd, hogy ez megoldotta e a problémát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2016. október 16. Megosztás Posztolva: 2016. október 16. És ha csinálsz egy teljes cache törlés, majd újraindítást? (Tárhely beállítások körül kell szétnézni az összes cache törlésével kapcsolatban) Ha ez sem segít, wipe cache-t kéne megpróbálni recovery mode-ból. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2016. október 16. Megosztás Posztolva: 2016. október 16. @Eszes Árpád Cache törlés a Beállítások/Tárhely menüből (Ilusztráció 4.4-es Androiddal, újabb vagy más verzióknál eltérhet, de szerintem sok különbség nincs) Itt rá kell rákattintani a "Gyorsítótárazott adatok" feliratra, majd okézni. Vagy Recoweryvel wipe cache (A recovery mód előhívása készülékenként eltérő lehet. Az enyémet pl ki kell kapcsolni majd Volume down gomb és power gomb együttes nyomásával jön elő) Így néz ki a felület. Recovery használata esetén ments le minden fontos adatot mert akár törölheted is azt, szóval a sima wipe cachen kívül inkább semmihez ne nyúlj, ha nem tudod mit eredményez. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2016. október 16. Megosztás Posztolva: 2016. október 16. @Eszes Árpád Kikapcsolt állapotból kell mindenféleképpen a recoveryt indítani. Nem tudom milyen tipusú a készülék. Keress rá a Google-n, hogy indítható a recovery az adott típushoz. De előbb próbáld meg az első variációt, amit írtam, recoveryzést inkább csak végső esetben. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2016. október 16. Megosztás Posztolva: 2016. október 16. Akkor szerintem a wipe cache a recoveryben sem fog segíteni. Próbálj meg egy factory resetet, szintén vagy a Beállítások menűből vagy recovery módból, de ekkor biztos, hogy minden felhasználói adat törlődik, gyakorlatilag vissza áll arra az állapotra, mint mikor megvetted. Ha ezek után sem lesz jó, akkor valami ROM frissítés ha elérhető hozzá, akkor azt kell feltenni, ha nem értesz hozzá, akkor a szervíz garanciás esetben ingyen megcsinálja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Eszes Árpád Posztolva: 2016. október 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. október 18. Vissza állítottam a telefont a gyári beállításra így megoldódott a probléma. Köszönöm a segítséget Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Eszes Árpád Posztolva: 2016. október 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. október 15. Nem tudom törölni csak leállítani de azt sem csinálja mert már vagy 20 perce megy Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Eszes Árpád Posztolva: 2016. október 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. október 16. Bocsi de tudnál nekem pontosítani mert nem teljesen értem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Eszes Árpád Posztolva: 2016. október 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. október 16. Próbáltam úgy megnyitni a recovery mód-ot de nem jött be. 3szor rezeg és ennyi, próbáltam ha be van kapcsolva de úgy sem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Eszes Árpád Posztolva: 2016. október 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. október 16. Próbáltam az első variációt de nem használt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Eszes Árpád Posztolva: 2016. október 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. október 16. Igen, és úgy sem jó Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. október 18. Megosztás Posztolva: 2016. október 18. Remek! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Eszes Árpád
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy amikor zenét hallgatok fülhallgatón keresztül akkor nem tudok hangosítani vagy halkítani mert azt írja ki, hogy "A rendszer UI alkalmazása leállt. Ilyenkor mi a teendő? A választ előre is köszönöm
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
14 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.