Törölt_tag7176 Posztolva ekkor: 2016. december 13. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2016. december 13. Sziasztok! Visszamondtam egy rendelésem mert másik készüléket szeretnék, viszont a hűségidő és a csomagom is meg lett hosszabbítva. Hogyan tudom a másik választott készüléket ugyanúgy kedvezményesen megvásárolni és a hűségidőt újra meghosszabbíttatni? Csak személyesen? Válaszotokat köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2016. december 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. december 13. Szia! A kiállítás előtt vissza mondtad, vagy ki is lett szállítva és vissza küldted? Ha utóbbi akkor kb 2-3 hét mire megtörténik a visszáruztatás és a hűségidő visszaállítása a megrendelés előtti állapotba! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7176
Sziasztok!
Visszamondtam egy rendelésem mert másik készüléket szeretnék, viszont a hűségidő és a csomagom is meg lett hosszabbítva.
Hogyan tudom a másik választott készüléket ugyanúgy kedvezményesen megvásárolni és a hűségidőt újra meghosszabbíttatni?
Csak személyesen?
Válaszotokat köszönöm
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.