Törölt_tag7371 Posztolva ekkor: 2017. január 4. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. január 4. Hogyan tudom az aktuális csatorna kiosztást nyomtatni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2017. január 4. Megosztás Posztolva: 2017. január 4. (szerkesztve) Szia Gábor! Az ÁSZF letöltöd és abban megtalálod . De ha leírod, hogy milyen csomagod és milyen TV szolgáltatásod van, akkor kihámozom az ÁSZF-ből és akkor rád nem vonatkozó részt ki veszem belőle és feltöltöm pdf-be. Szerkesztve ekkor: 2017. január 4. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. Megcsináltam IPTV és SAT Tv-t is mert az lemaradt hogy melyik van neked. . Így megfelel? IPTV Szuper Családi HD.pdf Vagy SAT TV Szuper Családi HD.pdf Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7371 Posztolva: 2017. január 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. január 9. Szia Roli! Ha ezt megtennéd, sokat segítenél, ugyanis nekem a számítógép nem erősségem. Szuper családi+HD csomag van de az ismertetőben csak az alapcsomag nyomtatható. Én meg szeretném beállítani a csatornákat úgy, hogy ne kelljen végig nyomkodni ahhoz, hogy megtaláljam az éppen érdekeset. Előre is köszönöm a ségítséget Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7371
Hogyan tudom az aktuális csatorna kiosztást nyomtatni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.