Törölt_tag7424 Posztolva ekkor: 2017. január 9. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. január 9. Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy ha most cserélem le a régebbi SIM kártyámat, az új SIM mennyi telefonszámot/kontaktot tud tárolni. Úgy hallottam van már olyan ami 1000 névjegyet tud tárolni a korábbi 250-nel szemben. Igaz ez? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2017. január 16. Megosztás Posztolva: 2017. január 16. Hello @dannnzzz, szerintem az új simek is 250 számot tárolnak Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 WHOAMI Posztolva: 2017. január 16. Megosztás Posztolva: 2017. január 16. Szia! Ahogy @teherwagon is írta az újak is csak 250 nevet tudnak tárolni. Sőt a régiek még csak 200-at tudtak. Amúgy sem érdemes már SIM-en tárolni a névjegyeket. Csak 2 mezőt tud tárolni, a nevet és a telefonszámot. Már a nem okos telefonok is ettől többet tudnak megjeleníteni így tudnak felfordulást okozni. Tudom ajánlani a felhő szolgáltatósokat (főleg a google megoldását) tárolásra. Valamint ha névjegyzéket kell másolni akkor valamelyik T-pontban (nem minden partnerüzletben van) egy Mobiltudós kolléga készséggel átmásolja neked a névjegyeket az új simre/telefonra/felhőbe. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7424
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy ha most cserélem le a régebbi SIM kártyámat, az új SIM mennyi telefonszámot/kontaktot tud tárolni. Úgy hallottam van már olyan ami 1000 névjegyet tud tárolni a korábbi 250-nel szemben. Igaz ez?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.