WHOAMI

SUPERUSER
 • Tartalmak

  63
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

1 Követő

WHOAMI a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  6
  6

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  150+
  150+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

  Superuser

  Superuser vagyok

Profil megtekintések

3349 profilmegtekintés
 1. Kizárható lehet ha ugyanazon SIM-et más nem iOS eszközben is kipróbáljátok. Telefonálás után szakad meg vagy véletlenszerűen esetleg? Az indikátor se jelez kapcsolatot mikor nem tud csatlakozni?
 2. Szia @Márffy Magdolna! A Chrome-ban látszik, hogy 'Too Many Redirects' hibával száll el az oldal. Ez akkor jelentkezik ha átirányítási loopba kerül az oldal. Ez sok dologtól előjöhet és biztosan nem a készülék hibája valamint nincs köze az Android verziójához sem hanem az oldal üzelemtetőinek a hibája. A chrome által ajánlott süti törlés lehet megoldás a problémára esetleg. Valamint célszerű a böngésző adatait törölni hátha segít rajta de ahogy fentebb jeleztem ezt valami előidézi ami független a készüléktől. Az értesítések valósznűleg azért nem érkeznek meg/nincs vizuális visszacsatolásuk mert az adott alkalmazás akkumulátor kímélő módba kerül. Ez a beálíltásokban orvosolható.
 3. " Az IOS egy lebutított MacOs. " Ez egyáltalán nem igaz. A MacOS egy Unix, Mach kernel, és BSD userland használatával. Míg az iOS egészben BSD-re épít, van közük egymáshoz de ne msokkal több mint a Mac OS és a BSD kapcsolata. Az integrációs rétegek vannak hasonlóan, akár úgynaúgy megírva. " Ezért nem értem, miért hiányoznak a fotók metaadatai " Ez sem igaz léynegében, nem a metaadtok hiányoznak, csak az iOS galéra nem kezeli őket. De ezt ahogy le is írtad Drive-ba már látszik. Ha hiányoznának a Drive nem tudna mit megjeleníteni. Maga az iOS nem tetszik, semmi belőle. Maga a rendszer a működésétől kezdve a kezelésén át a zártságáig semmi nem vonz vissza iOS-re.
 4. A TV GO jóformán csak az amire a neve is enged következetni, TV amit magaddal viszel, nem TV-re van kitalálva., pl az is gáz, hogy Android TV-re sem érhető el a TV GO. Persze felhekkelhető de a távirányítós használatra nincs optimalizálva így max rákötött egérrel lehet menedzselni a dolgot. Elég fura hozzállás ez nekem btw.
 5. Így van, sajnos. Az SE pedig nem is fogja olyan sokáig húzni, abbólaz összegből lett volnajobb választás. A MacBook nálam is ajánlott eszköz, lénegében az OS X egy Unix így a szabadság is kicsivel nagyobb. Az iOS viszont számomra undorító, főleg az utóbbi években amit műveltek vele.
 6. Na akkor véleményezem én is. Amikor kijött az iX is először próbáltam notch-os készüléket a falra másztam tőle. igazság szerint az iX-től még most is. Pár hete viszont napi szinten használok egy OnePlus 6-ot, sokkal kisebb és sokkal jobban optimalizált a notch, nem erőltetik mint az iX esetében pl a görgetésnél hanem pont eltakarják ott ahol nincs rá szükség. Ebben a formában tökéletesen megvagyunk egymás mellett és még egyszer sem akartam szegényt földhöz csapni.
 7. Szia! Ez persze attól is függ, hogy mit szeretnél oda menteni. Kicsit több infóra van szükség a segítséghez.
 8. Ha még aktuális a kérdés akkor én egyáltalán nem javaslom a cserét. A legtöbb közép és felsőkategóriás készülék, köztük persze az iphone-ok is, megfordultak a kezemben. Ha csak kicsit is többet akarsz mint netezni vagy chatelni akkor esélytelen. Sőt nekem még az alap használatban is voltam problémák. Az utolsó iPhone amit próbáltam az a 6S Plusz volt még akkoriban. Alig több mint egy hónapot bírtam ki vele. Instabil rendszer, lassú, és buta. Volt rá példa, hogy 2-3 dolgot nem tudtam egyszerre csinálni rajta mert egyszerűen nem bírt vele. Ahogy ismerőseim hallom a(z) X se lett különb ilyen szinten. Egy formában van létjogosultsága: minden eszköz apple ami a környezetben van valamint csak alap használatra van rá szükség.
 9. PS4

  Kedves @Bnallage93 ! Érdekes a kérdés, a verzióhoz a " C Chassis " van feltűntetve ami a CUH-1200 tehát sima PS4, viszont ha jól tudom a GoW nem jött sima PS4-el. Mindenképp célszerű felkeresni az ügyfélszolgálatot!
 10. De lehetetlen, az is MSISDN alapján megy azt meg GSM háló nélkül nem tudja.
 11. A Huawei/Honor készülékek automatikusan elfogadják a helyesen beírt képernyő feloldó PIN-t. Ha helyes a kód akkor nem kell sem oda érinteni az ujjunkat sem semmit megnyomni. Megtévesztő lehet, hogy a kijelző feloldót is PIN-ként tünteti fel. Onnan lehet a legegyszerűbben megkülönböztetni, hogy a SIM PIN-nél vagy egy pipa vagy egy OK gomb is megjelenik a jobb alsó sarokban a számsor alatt. Ezt el kell fogadtatni míg a képernyő feloldó PIN-t nem. Ha nem oldódna meg a probléma akkor javaslom felkeresni az egyik üzletet ahol tevékenykedik Mobiltudós, Ő fog tudni segtíeni!
 12. Sajnos ez a stick gyakran megadja magát. Célszerű bevinni egy olyan üzletbe ahol van Mobiltudós, Ő valószínűleg fog tudni segíteni vele. (Általában újra kell húzni rajta a firmwaret és megy is)
 13. Gyakran a "tovább" vagy "egyéb" menüpont alatt találod.
 14. Nem kell félni! A oneplus egy Kínai cég de Londoni HQ-val. A szállítások is onnan történnek. Többször rendeltem már közvetlenül tőlük készüléket. OnePlus 1, OnePlus 2 majd egy VR szemüveg. Mindig 1 héten belül megérkezett semmi plusz díjjal.
 15. Szia! Ez így elég tág. Milyen készüléked van? A Beállítások/Hálózatok (vagy hasonló) menüpont alatt kell lennie egy adatkapcsolat/mobilhálózat/adatforgalom vagy valami hasonló pontnak. Az aktív? Ha nem sikerül mindenképp javaslom, hogy kérj személyes segítséget. A legtöbb üzletben található egy fekete pólós kolléga, a Mobiltudós. Ő(k) szívesen segítenek majd neked!