Törölt_tag7433 Posztolva ekkor: 2017. január 10. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. január 10. (szerkesztve) Szuperúzerhez lettem irányítva, mert: társasházban lakom és az épületen belül nem tudnak elérni vezetékesen - gépi hang: az előfizető nem elérhető. Más helyiségből, mobilról hívható vagyok. Mi a teendő? Köszönöm a segítséget előre is. Üdv. szerzs Szerkesztve ekkor: 2017. január 10. Szerkesztő: szerzs Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. január 10. Megosztás Posztolva: 2017. január 10. Hibabejelentés 1412. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7433 Posztolva: 2017. január 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. január 10. Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7433
Szuperúzerhez lettem irányítva, mert: társasházban lakom és az épületen belül nem tudnak elérni vezetékesen - gépi hang: az előfizető nem elérhető. Más helyiségből, mobilról hívható vagyok.
Mi a teendő?
Köszönöm a segítséget előre is.
Üdv. szerzs
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: szerzsLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.