Törölt_tag7453 Posztolva ekkor: 2017. január 12. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. január 12. 2017.01,10-ÉN MEGRENDELTEM ONLINE EGY NOOTBOOK AZT JELEZTE VISSZA 3 NAPON BELÜL FEL KERESNEK TELEFONON.KÉRDÉSEM AZ LENNE HOL TART NOTEBOOK. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. január 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 12. (szerkesztve) Oké. Az a 3 nap csak tájékoztató jellegű, attól is függ a telefonos visszaigazolás / adategyeztetés ideje hogy, mennyire vannak leterhelve , mennyire sok a megrendelés, ezt követően a háttércsoport csinál egy fizetőképességi vizsgálatot (6 hónapra visszamenőleg megnézik időben fizetted -e a számlákat), ha ez pozitív és van is raktáron a kiszemelt készülék akkor 1-2 héten belül viszi a GLS futár. Az hogy miért van oda írva 1 nap azt nem tudom, de olyat én még egyik közösségi oldalon sem láttam, hogy otthoni részhez rendelt eszközt ilyen gyorsan kiszállítanák. Türelem keresni fognak hamarosan. Szerkesztve ekkor: 2017. január 12. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. január 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 12. (szerkesztve) Otthoni szolgáltatáshoz rendelted a laptopot vagy mobilnet előfizetéshez? Részletre vagy egy-összegben? 1-2 nap az mobilnet mellé rendelt laptopra vonatkozik,és csak akkor ha megtörtént a telefonos adategyeztetés. Szerkesztve ekkor: 2017. január 12. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. január 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 12. (szerkesztve) Szia. Azt mi itt sajnos nem tudjuk neked megmondani,erdeklödj a 1412 telefonszámon. A megrendelés teljesítésére 30 napja van a szolgáltatónak,álltalában 2 hét alatt teljesitik a megrendelést ha van raktáron és a fizetési feltételeknek is megfelelsz. Szerkesztve ekkor: 2017. január 12. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag7453 Posztolva: 2017. január 12. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 12. Igen otthoni szolgáltatáshoz.Részletre kértem.Nem kértem mobil net előfizetést.Van otthoni internetünk ami szinten t-home Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7453 Posztolva: 2017. január 12. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 12. Akkor mért irja azt hogy 1-2 munka napon belül kiszállitják? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7453
2017.01,10-ÉN MEGRENDELTEM ONLINE EGY NOOTBOOK AZT JELEZTE VISSZA 3 NAPON BELÜL FEL KERESNEK TELEFONON.KÉRDÉSEM AZ LENNE HOL TART NOTEBOOK.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.