Törölt_tag7556 Posztolva ekkor: 2017. január 24. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. január 24. Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy a Honor 8 készülékem mikor kap, ha egyáltalán kap új frissítést? Android 7 várható lesz rá? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 WHOAMI Posztolva: 2017. január 24. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 24. 29 perce, thoomason írta: Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy a Honor 8 készülékem mikor kap, ha egyáltalán kap új frissítést? Android 7 várható lesz rá? Szia! Igen! Január 16-al elindult globálisan a Honor 8 Nougat frissítése. Innentől csak várni kell, néha ellenőrizni kézzel, hogy mikor ér hozzád! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 WHOAMI Posztolva: 2017. január 24. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 24. 3 perce, thoomason írta: Köszi a választ! Telekomnál és a többi szolgáltatónál gondolom később fog megérkezni, tesztelik, meg ilyenek, ugye? Nem, nincs semmi ilyen a Honorok esetében. Innentől már csak a gyártón múlik mikor kapod meg! Ha késztetést érzel akár kézzel is felreakhatod csak az adatvesztéssel jár. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7556 Posztolva: 2017. január 24. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 24. Köszi a választ! Telekomnál és a többi szolgáltatónál gondolom később fog megérkezni, tesztelik, meg ilyenek, ugye? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7556 Posztolva: 2017. január 24. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 24. Értem! Köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7556 Posztolva: 2017. február 23. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 23. Sajnos még mindig semmi, csak az alap B120, még B131 se jött meg (se ota, se hicare). Olvasgattam fórumokon, és azt írták, hogy B131-re manuálisan kell updatelni és utána megtalálja a B360-at, de én nem szeretek "nyúlkálni" a telefonba Február végéig ígérték, hogy mindenki megkapja a Nougatot. Ja meg azt is olvastam, hogy letiltják a Telekomos SIM-kártyát és úgy frissítik, nekem ez se vált be. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7556
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy a Honor 8 készülékem mikor kap, ha egyáltalán kap új frissítést? Android 7 várható lesz rá?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.