Törölt_tag7646 Posztolva ekkor: 2017. február 4. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. február 4. Sziasztok. A napokban vasartunk reszletre egy LG 49UH6207 televiziot reszlefizetesre. Meg is kaptuk par napon belul, de egyaltalan nem vagyunk vele megelegedve. A media tartalom megosztasa botranyos kritikan aluli, pedig stabil a netunk es egy masik tevevel viszont gond nelkul mukodik. ( samsung ) A fekete szin megjelenitese is hagy nemi kivetni valot. Tudom hogy nem egy fel millios tv de sotet szobabn mar nagyon zavaro a betekintesi szogrol mar nem is beszelek. Tudom hogy van rajta millio beallitas de semmi nem segitett es szakik azt mondtak ez ennel nem is lesz jobb. A kerdesem pedig az lenne hogy a 14 napos ellálási jog az ennel is fent all e? Ugy ertem vissza tudom adni ezt a keszuleket ezekkel az indoklasal amennyiben meg nem jart le a vasarlastol szamitott 14 nap? Tobbszor beszeltem az ugyfelszolgalattal de csak kodositettek. Egyikuk semm mert konkretumot mondani hogy vissza veszik vagy nem. Varom valaszotokat . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. február 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 5. Szia Adrienn! Online vásárlásnál indoklás nélkül a tv kézhezvételétől számítva 14 napon belül elállhatsz. Ha volt kezdő részlet akkor azt visszaérkezést követően 14 napon belül visszautalják vagy postán visszaküldik! A visszatörlés kb 2 hét alatt megszokott történni. További infók az alábbi linken: Visszaadhatom az online rendelt árut, ha mégsem tetszik? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7646
Sziasztok.
A napokban vasartunk reszletre egy LG 49UH6207 televiziot reszlefizetesre.
Meg is kaptuk par napon belul, de egyaltalan nem vagyunk vele megelegedve.
A media tartalom megosztasa botranyos kritikan aluli, pedig stabil a netunk es
egy masik tevevel viszont gond nelkul mukodik. ( samsung )
A fekete szin megjelenitese is hagy nemi kivetni valot. Tudom hogy nem egy fel millios tv
de sotet szobabn mar nagyon zavaro a betekintesi szogrol mar nem is beszelek.
Tudom hogy van rajta millio beallitas de semmi nem segitett es szakik azt mondtak ez ennel nem is lesz jobb.
A kerdesem pedig az lenne hogy a 14 napos ellálási jog az ennel is fent all e?
Ugy ertem vissza tudom adni ezt a keszuleket ezekkel az indoklasal amennyiben
meg nem jart le a vasarlastol szamitott 14 nap?
Tobbszor beszeltem az ugyfelszolgalattal de csak kodositettek.
Egyikuk semm mert konkretumot mondani hogy vissza veszik vagy nem.
Varom valaszotokat .
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.