Törölt_tag7717 Posztolva ekkor: 2017. február 13. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. február 13. jó napot kivánok szeretnék egy kis segitséget kérni,van 3 othoni szolgáltatásom:IPTV,INTERNET,TELEFON,és nem tudom a szolgáltatásaim a fiokomhoz kapcsolni kaptam mt azonositot de azt irja rá a rendszer hogy ismeretlen,mi a teendő? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 teherwagon Posztolva: 2017. február 13. Megosztás Posztolva: 2017. február 13. Hello @gjozsef, mennyire frissek az előfizetések? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag7717 Posztolva: 2017. február 13. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. február 13. december 23 ban lett bekötve mind3,de már cseket fizettem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 teherwagon Posztolva: 2017. február 14. Megosztás Posztolva: 2017. február 14. Hello @gjozsef, köszi, akkor nem okozhatja a túl friss szerződés. este modelleztem (Telekom fiókba rendeztem a család összes Tés cuccát), és nekem gond nélkül ment a mobil és az otthoni előfizuk hozzárendelése is. tippek: a legfrissebb IE, Firefox vagy Chrome böngészővel próbáld a számlád elején nézd meg még egyszer az MT azonosítód, hogy kiküszöböld a félreütést ha beléptél a fiókodba, az áttekintés/előfizetés hozzáadása pontra klikkelés után válaszd az otthoni előfizetés hozzáadása fület (csak ott fogad el MT azonosítót) ha így sem megy, akkor keresd a Tét, mert akkor valami egyedi gond okozza, amit mi hozzád hasonló ügyfélként nem látunk, és nem tudunk orvosolni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag7717 Posztolva: 2017. február 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. február 20. köszönöm a segitséget a böngésző frissités megoldotta Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7717
jó napot kivánok szeretnék egy kis segitséget kérni,van 3 othoni szolgáltatásom:IPTV,INTERNET,TELEFON,és nem tudom a szolgáltatásaim a fiokomhoz kapcsolni kaptam mt azonositot de azt irja rá a rendszer hogy ismeretlen,mi a teendő?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.