Törölt_tag7762 Posztolva ekkor: 2017. február 17. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. február 17. Hello! Az új Sony xperia E5-ös készülékemen,jobbra felül megjelent egy áthúzott fül ikon alatta T betűvel. Ez mit jelent? Hogy lehet eltüntetni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. február 19. Megosztás Posztolva: 2017. február 19. Üdv! Nem lehet, hogy le van véve a hang? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. február 19. Megosztás Posztolva: 2017. február 19. Beállítások > Hívás > Kisegítő lehetőségek > TTY mód résznél állítani valamit? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7762 Posztolva: 2017. február 19. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. február 19. Hello! Nem. Mint megtudtam ez a hallássérült opció.De sehol nem tudom kikapcsolni.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7762 Posztolva: 2017. február 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Igen ott próbálkozom már ,de üres képernyő jön be ha a kisegítő lehetőségekre koppintok. Az hogy lehet? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Valami hiba lehet. Ha a sima újraindítás, cache törlés nem oldja meg, akkor egy gyári beállítások visszaállítáda biztos megoldja. (De ezt csak a legvégső esetben alkalmazd) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7762 Posztolva: 2017. február 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7762 Posztolva: 2017. február 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Gyári beállításoknál minden törlődik ?képek stb.. Mentsek le mindent gépre? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Meg lehet úgy is csinálni, hogy megmaradjon. Nekem TeamWin projektes recowery van az tud ilyeneket, a gyári nem tudom, az változó lehet. Célszerű a saját cuccost lepakolni gépre, utána a telefon menüjéből indítani a visszaállítást. Azthiszem az mindent töröl, a belső partíciót is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7762
Hello!
Az új Sony xperia E5-ös készülékemen,jobbra felül megjelent egy áthúzott fül ikon alatta T betűvel.
Ez mit jelent? Hogy lehet eltüntetni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
8 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.