Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Galaxy S8+ előrendelés


Törölt_tag8033

Kérdés

Sziasztok.

S8+-t rendeltem elő még ápr.1-én. Rendelés után a rendszer kiszállítási időre ápr.24-et írt. Viszont ha most rendelném is azt mutatja a webshop, hogy várható kiszállítás/átvétel ideje ápr. 20.

Akkor most mikor kapom meg, ha ápr 24-et mutat kiszállításnak a megrendelésemre? Ha nem lehet teljesíteni 20-án, akkor meg miért van feltüntetve a készüléknél a 20-i dátum??

TELEKOM_elorendel_S8.JPG

rendelesem.JPG

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

10 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Facebook oldalon jelezte a T hogy 20. tol indul a kiszállítás DE pontos dátumot a megrendelés végén fogsz csak látni.  Tehát 20-án elkezdik kiszórni és ki mikor kerül sorra ahogy nézem a tiéd 24-re csúszott.  Ez a legfrissebb információ amiről tudok S8-al kapcsolatban.

 

Képkivágás.PNG

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: anonymus
Kiegészítés+1
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Sziasztok!

Hozzáteszem, hogy én sem nagyon értem ezt a dolgot :) Én Április elején rendeltem elő, ott a megrendelés végén csak Április 27.-ei kiszállítást tudtam csak választani. Tegnap jött is az értesítés, hogy készletre érkezett és szállításra vár. Ma meg pont néztem, hogy ma rendelném elő akkor a kiszállítás legkorábban Április 24.-e lenne.  Ebből az jön le, hogy ma rendelem meg akkor előbb hozzák ki , mint az Április elején történt rendelésemet :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2
21 órája, Mr.Eichorst írta:

@teherwagon

Igen, ezt volt pontosan. 19.-én kaptam az értesítést , hogy készletre érkezett és szállításra kész. Ma reggel pedig jött az értesítés, hogy már a futárnál van és hozzák is. Az előrendeléseket sorrendben szórták ki, inkább megadtak későbbi dátumot, minthogy számítsál rá.

Mindenestre nagyon pozitív volt a Telekom hozzá állása, többször is kerestek. Neked köszönöm a hasznos információt :)

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Semmit nem forgatok. De a konkrét megrendelésem az egy konkrét dátum, amit 04.01-én adott a rendszer, tehát már akkor sem volt teljesíthető az ápr. 20, ami még most a megrendelésem után 12 nappal is olvasható a készüléknél. Tehát vagy a rendszer nem jó és nekem nem adott jó kiszállítási időt, vagy a készüléknél olvasható 20-a megtévesztő információ.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Hello @Mr.Eichorst, az ilyen előrendeléses slágertelókat a beérkező készletekből a megrendelés sorrendjében szórja ki a Té. az április eleji előrendelésnél valószínűleg még azt gondolták, hogy csak április végén tudják biztosan szállítani, így akkori időpontot ajánlottak fel (hogy ne szivassanak azzal, hogy ha késik a szállítmány, akkor napokig hiába várod). de közben kaphattak belőle rendesen, így aki mostanában rendel, az a szokásos, pár napos átfutással számolhat (a régebbi rendeléseket meg nem dátumozzák újra). ha számít az az 1-2 nap, akkor szerintem segítenek törölni a korábbit, és megrendelheted újra (én nem tenném a helyedben, mert az aktuális kiszállítási dátum legalább egy napot ugrott azóta, 25 vagy 26 lesz, és slágerteló révén a készlet is elfogyhatott vagy elfogyhat, így két szék között a földön találhatod magad, és az eredetinél is többet kell majd várnod :D)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...