Kalup Krisztián Posztolva ekkor: 2017. április 21. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. április 21. Sziasztok Az áttekintés és számláim menüpontban csak tv, internet és telefon szolgáltatásokat látok, magenta csomagban vagyok és a mobil előfizetésemről nem találok semmi infót. Hol találom meg? mivel online fizetném a mobil számlát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. április 21. Megosztás Posztolva: 2017. április 21. Ahhoz a mobil telefonszámmal és a hozzátartozó jelszóval kell belépni hogy lásd a mobil előfizetést. De javaslom regisztrálj egy Telekom fiókot abba vedd fel az előfizetéseket. Mert akkor egy belépés után látsz egyszerre mindent. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. április 22. Megosztás Posztolva: 2017. április 22. Igen csak nem látod egybe őket sajnos, ezt oldja meg a Telekom fiók. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kalup Krisztián Posztolva: 2017. április 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. április 21. Értem, köszi. Még annyi, hogy ugye magenta csomag van és attól, hogy nem szerepel a mobil előfizetés a többi szolgáltatással együtt egy fiókon, attól még kapom rá a magenta kedvezményt, stb..? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Kalup Krisztián
Sziasztok
Az áttekintés és számláim menüpontban csak tv, internet és telefon szolgáltatásokat látok, magenta csomagban vagyok és a mobil előfizetésemről nem találok semmi infót. Hol találom meg? mivel online fizetném a mobil számlát.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.