Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Kalup Krisztián

Tag
  • Tartalmak

    19
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Kalup Krisztián eredményei

Tudományos főtag

Tudományos főtag (5/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. Az előfizetés kötésekor lévő legkissebb csomag, azaz 400mb. A magenta kedvezményt figyelembe veszik a hűség idő alatt válallt minimum költési szintnél? Mert a kedvezménnyel együtt 100 ft-al olcsóbb a csomag mint a válallt minimum, ha váltanék 3 gb-ról 6-ra.
  2. Mai napon váltottam 3 gb mobil netre, de a későbbiekben lehet váltanék még fejlebb 6 gb-ra és ezeknek a havi díjait írtam a kérdésben. 1 év hűségidővel váltottam.
  3. Sziasztok! Holnap járt volna le a hűségidőm és már terveztem, hogy nagyobb adatkeretre váltok, ezt meg is tettem 3 gb, de gondolkodom a 6 gb mobilneten. Az előfizetésnél a vállalt minimum havi díj 4590 Ft, az újabb váltással pedig 4492 Ft lenne a havi díj. Szóval lehetséges lesz váltanom? mivel ez egy drágább adatcsomag lesz a jelenleginél. Köszönöm
  4. Mindig is stabil volt a kapcsolat, sose szakadozott. a CRC és FEC hibákat nem találom sehol. A factory resettel kapcsolatban, bejelentkezni az admin felületre be tudtam, de ott az internetre való csatlakozáshoz a felhasználónév meg van, de a jelszó nincs, azt honnan szerezhetem meg? Ilyenkor a routeren nem világít csak a DSL led-je, se az online se a telefon nem világít. Újra fel fogom hívni majd őket.
  5. A 3 Mbit nem volt meg, csak a 2.4, azt, az ügyfélszolgálatos mondta, hogy 3 Mbit is elérhető lenne. Régen netmánia S csomag volt és az lett lecserélve netmánia M-re, a sebességet meg hozta, ahogy írtam is.
  6. Akkor lehetséges, hogy mostantól ez lesz a maximum?
  7. Sziasztok December óta majdnem a felére csökkent a letöltései sebességem, Router újra indítása nem segit, factory reset-et nem tudok végrehajtani (nem tudom, miket kell ilyenkor újra beírni a felhasználón és a jelszón kívül), mert nem fogadja el a felhasználónevet és jelszót a router oldalán és így nincs internet. Netmánia M csomagba vagyok és egy Speedport w 724v router van. Ma felhívtam a 1414-et és az ügyfélszolgálatos is látta, hogy 1.4 mb körül van a sávszélesség az elérhető 3 mb helyett (decemberig állandó 2.4 mb meg volt) így továbbította a hibát az illetékeseknek, viszont kaptam egy sms-t, hogy náluk nincs hiba a hálózatban, így csak nálam lehet a probléma. Mit lehet ilyenkor tenni?
  8. Rendben, köszönöm. Elsősorban az adatcsomag duplázás miatt váltanék, ez csak egy időszakos akció vagy magentásoknak végleges?
  9. Sziasztok Magenta 1 csomagban lévő mobil előfizetésem adat csomagját szeretném módosítani 400mb-ról 3gb-ra, de dijcsomag váltásnál azt írja mindig, hogy sikertelen. Van még 11 hónap hűségidőm, de ez elvileg nem számít.
  10. Nem akarom én azonnal átvenni, más üzletekben ha valami nincs akkor megrendelik és ha megjött utána át lehet venni az üzletben, Telekoméknál ez túl nehéz feladat?
  11. Helló! Szeretnék rendelni magamnak egy fülhallgatót vagy egy külső akkumulátort, de szinte az egész országban bármelyik T üzletbe rendelhetném, kivétel ahol lakom.... (Szerencs) más termékeket is megnéztem, mert úgy vettem észre, hogy van amit több van amit kevesebb helyre lehet rendelni. Ennek mi értelme van? Ide már már nem jutnak el a szállítók, mert ez már a tiltott zóna?
  12. Értem, köszi. Még annyi, hogy ugye magenta csomag van és attól, hogy nem szerepel a mobil előfizetés a többi szolgáltatással együtt egy fiókon, attól még kapom rá a magenta kedvezményt, stb..?
  13. Sziasztok Az áttekintés és számláim menüpontban csak tv, internet és telefon szolgáltatásokat látok, magenta csomagban vagyok és a mobil előfizetésemről nem találok semmi infót. Hol találom meg? mivel online fizetném a mobil számlát.
  14. Kalup Krisztián

    Magenta 1

    Kaptam egy árajánlatot és a mobil részét nem értem. Ugye van magentában 25% havidíj kedvezmény mobil előfizetésre, a meglévő szolgáltatások közé vettem fel új mobil előfizetést és az árajánlatban nincs benne a 25%, csak a -500 Ft a dominóról váltásra szóló kedvezmény, együtt a két kedvezmény nem adható? Ha nem akkor is ha csak a 25% kedvezményt nézem alacsonyabb lenne a havidíj. Plusz majd jönne még az epack kedvezmény is. ui.: azt sem értem miért 2800 Ft szerepel az ajánlatban, mikor itt nem ezt ígérik. http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/domino-dijcsomagok/valts-havi-dijasra
  15. Rendben, ennek örülök Köszönöm szépen!
×
×
  • Új...