Törölt_tag8109 Posztolva ekkor: 2017. április 28. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. április 28. Üdv! Augusztusban azaz 8 hónapja vettem egy iPhone 5s készüléket. Fülhallgató, illetve töltőre azaz tartozékra is vonatkozik a garancia? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. április 29. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. április 29. Telekomnál évek óta nincs már szerviz, csak beveszik és felküldik Pestre az adott márka szervizébe amit az előfizető is megtehet, érdemesebb lett volna kihagyni a Telekomot belőle, le rövidülhet az ügyintézés ideje! 15 napon belül kellene elkészülni vele, de mivel ezt cserélik így pár nap alatt le kellene fusson a történet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. április 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. április 28. Szia! Igen vonatkozik! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8109 Posztolva: 2017. április 28. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. április 28. (szerkesztve) Értem. A veszprémi Telekom üzletben bezárt a szervíz, így várnom kell amíg felkerül Pestre majd vissza? Bár nem hiszem, hogy egy fülhallgató csere eddig tartana, mivel nem szervizelik csak cserélik valószínűleg. Szerkesztve ekkor: 2017. április 28. Szerkesztő: Asteish Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag8109
Üdv!
Augusztusban azaz 8 hónapja vettem egy iPhone 5s készüléket.
Fülhallgató, illetve töltőre azaz tartozékra is vonatkozik a garancia?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.