Törölt_tag8328 Posztolva ekkor: 2017. május 18. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. május 18. Sziasztok, én nem regisztráltam a bank kártyám,nem tudtam a helyes folyamatot.csak rányomtam a fizetésre,és azt írta ki hogy sikeresen levonták a számlámrol.és mégis hogyan? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2017. május 22. Megosztás Posztolva: 2017. május 22. Hello @klipszes, a havi számlád fizetted volna a Té honlapján? azért lényeges, mert ahhoz bankkártya vagy hitelkártya kell, anélkül nem megy (megadhatod minden alkalommal vagy regisztrálhatod, és akkor elég egyszer bepötyögnöd az adatait). ha mást jelzett a Té oldala, akkor maga a jelzés volt a hibás (tehát nem lehetett levonás, ergo nincs kifizetve a számlád) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag8328 Posztolva: 2017. május 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. május 29. Köszönöm a segítséget, aztán rájöttem ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag8328
Sziasztok, én nem regisztráltam a bank kártyám,nem tudtam a helyes folyamatot.csak rányomtam a fizetésre,és azt írta ki hogy sikeresen levonták a számlámrol.és mégis hogyan?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.