M.Zoli Posztolva ekkor: 2017. május 18. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. május 18. Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy Samsung Galaxy S6 edge plus készülékre mikor lesz elérhető az Android 7.0, ahogy a fórumon olvastam elvileg már elérhető de nekem még azt jelzi a telefonom, hogy a legújabb szoftver van telepítve (Android 6.0). Segítségetek előre is köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. május 19. Megosztás Posztolva: 2017. május 19. @M.Zoli Sajnos ha az a frissítés a független telókra jött ki, az nem mindíg azt jelenti, hogy szolgáltatóira is kijön ugyanakkor. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
M.Zoli
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy Samsung Galaxy S6 edge plus készülékre mikor lesz elérhető az Android 7.0, ahogy a fórumon olvastam elvileg már elérhető de nekem még azt jelzi a telefonom, hogy a legújabb szoftver van telepítve (Android 6.0).
Segítségetek előre is köszönöm!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.