Törölt_tag8527 Posztolva ekkor: 2017. május 31. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. május 31. Üdv! Rendelés állapotánál mit jelent az, hogy: Visszahívásra vár? Nem kaptam semmilyen értesítőt, viszont a termék állítólag raktáron van az üzletben. Ha odamegyek, akkor átvehetem, vagy minden esetben várnom kell arra, hogy hívjanak? Köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 laci1978 Posztolva: 2017. augusztus 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 1. Szia! Én is ezt az üzenetet látom most a rendelésemnél! Neked megjött a rendelésed vagy csinálnod kellett valamit? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. augusztus 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 1. Szia! Elvileg a visszahívásra vár státusz azt jelenti, hogy már kerestek, de nem értek el telefonon és várják, hogy vissza hívd őket. Hívd fel a házhoz szállítási csoportot (munkaidőben ajánlott) a 06-30-930-30-30 telefon számon, 2 gomb majd utána a 0 gomb, és érdeklődd meg ott mi a helyzet (megrendelés azonosítójára szükség lesz). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 laci1978 Posztolva: 2017. augusztus 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 1. Lényeges az hogy én személyes átvételt kértem és nem házhoz szállítást!? Chaten azt az infót adta a hölgy hogy 1-2 munkanap múlva keresnek majd! Érdekes hogy nem hívtak ez 100% miért várnának igy visszahívásra? Akkor az a megoldás hogy rákérdezek az adott számon amin írtál hogy hol akadt el a folyamat? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2017. augusztus 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 1. Lényegtelen az átvétel módja! Igen kérdezz rá, Telekomos hálózatból díjmentes a hívás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag8527
Üdv!
Rendelés állapotánál mit jelent az, hogy: Visszahívásra vár? Nem kaptam semmilyen értesítőt, viszont a termék állítólag raktáron van az üzletben. Ha odamegyek, akkor átvehetem, vagy minden esetben várnom kell arra, hogy hívjanak?
Köszönöm!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.