Zsuzsi Posztolva ekkor: 2017. június 8. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. június 8. Az adategyeztetésem sikeres volt onlinen de mikor kapok sms-t hogy ténylegesen sikerült? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 ncrx Posztolva: 2017. június 8. Megosztás Posztolva: 2017. június 8. 6 órája, Roli82 írta: Szia! 2-3 hét múlva. Nekem 12.-én, hétfőn jár le a 3 hét. Jelzek majd, hogy történt-e valami. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 ncrx Posztolva: 2017. június 9. Megosztás Posztolva: 2017. június 9. Megjött az SMS tegnap este. (17 nap) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. június 9. Megosztás Posztolva: 2017. június 9. Szuper. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Zsuzsi Posztolva: 2017. június 12. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 12. Köszönöm a válaszokat akkor hűségesen várok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. június 8. Megosztás Posztolva: 2017. június 8. Szia! 2-3 hét múlva. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Zsuzsi Posztolva: 2017. június 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 26. Nekem letelt a 3 hét de még semmi kezdek aggódni remélem a héten már megérkezik az sms. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Zsuzsi
Az adategyeztetésem sikeres volt onlinen de mikor kapok sms-t hogy ténylegesen sikerült?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.