Posztolva ekkor: June 8, 2017 Az adategyeztetésem sikeres volt onlinen de mikor kapok sms-t hogy ténylegesen sikerült? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: June 26, 2017 Nekem letelt a 3 hét de még semmi kezdek aggódni remélem a héten már megérkezik az sms. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: June 12, 2017 Köszönöm a válaszokat akkor hűségesen várok Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: June 9, 2017 Megjött az SMS tegnap este. (17 nap) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: June 8, 2017 6 órája, Roli82 írta: Szia! 2-3 hét múlva. Nekem 12.-én, hétfőn jár le a 3 hét. Jelzek majd, hogy történt-e valami. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: June 8, 2017 Szia! 2-3 hét múlva. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Az adategyeztetésem sikeres volt onlinen de mikor kapok sms-t hogy ténylegesen sikerült?
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon