Törölt_tag8646 Posztolva ekkor: 2017. június 9. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. június 9. Jo napot egy problémám van hogy ma van határidő szamla fizetesem viszont korházba vagyok csak este tudom el küldeni vagy hétfőn felwk le kapcsolnak hiszen ez aunka ezkozom de hiaba telefonalok nagyon sok a várakozási idő Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. június 9. Megosztás Posztolva: 2017. június 9. Üdv! Lekapcsolni akkor szoktak valakit ha több hónapja tartozik! Te esetedben max fizetési felszólítás díjat számlázhatnak ki ami 750 Ft, de ez se biztos általában van pár nap türelmi idő. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag8646
Jo napot egy problémám van hogy ma van határidő szamla fizetesem viszont korházba vagyok csak este tudom el küldeni vagy hétfőn felwk le kapcsolnak hiszen ez aunka ezkozom de hiaba telefonalok nagyon sok a várakozási idő
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.