dr.Sawkáné dr.Fehér Katali Posztolva ekkor: 2017. június 27. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. június 27. (szerkesztve) Kb.2 hete telefonon elvégeztem az adategyeztetést,azt mondták,minden rendben,néhány nap múlva SMS-t kapok. NEM kaptam SMS-t.Nyugdíjas vagyok,és ez aggaszt. dr.Sawkáné dr.Fehér Katalin 06-**-***-**** ****.**.******* u.**/* SEGÍTSÉGÜKET KÖSZÖNÖM,AZ SMS-T VÁROM! Szerkesztve ekkor: 2017. június 28. Szerkesztő: ahammer személyes adatok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. június 27. Megosztás Posztolva: 2017. június 27. Üdv @dr.Sawkáné dr.Fehér Katali Ha telefonon sikeresen egyeztettél, akkor további teendőd nincs, jön majd az SMS is. Két héttel még nem vagy benne a "top 100 legkésőbben kapták az SMS-t" nevű csoportban. Más: Személyes adataid, telefonszámod ne add meg lehetőleg publikus helyen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
dr.Sawkáné dr.Fehér Katali
Kb.2 hete telefonon elvégeztem az adategyeztetést,azt mondták,minden rendben,néhány nap múlva SMS-t kapok.
NEM kaptam SMS-t.Nyugdíjas vagyok,és ez aggaszt.
dr.Sawkáné dr.Fehér Katalin 06-**-***-**** ****.**.******* u.**/*
SEGÍTSÉGÜKET KÖSZÖNÖM,AZ SMS-T VÁROM!
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: ahammerszemélyes adatok
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.