Sam Posztolva ekkor: 2017. július 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. július 20. Helló. Nem rég váltottam előfizetésre (80 perc) és azt szeretném megtudni, hogy hol tudom megnézni, hogy mennyi lebeszélehtő percem maradt a hónapban. A segítséget előre is köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. július 21. Megosztás Posztolva: 2017. július 21. Szia! A Telekom alkalmazásban lehet megnézni, de nem azt, hogy mennyi maradt hanem hogy hány percet beszéltél. Az online webes felületen is meglehet nézni hány percet beszéltél de ott sokszor fals infót mutat. Arra nem találtam lehetőséget, hogy mennyi perc maradt még hátra, de egy kis matek és ennyi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Sam Posztolva: 2017. július 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. július 21. Ahaaaaa, már írja is, köszönöm a választ. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Sam
Helló. Nem rég váltottam előfizetésre (80 perc) és azt szeretném megtudni, hogy hol tudom megnézni, hogy mennyi lebeszélehtő percem maradt a hónapban.
A segítséget előre is köszönöm.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.