Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Domino + NetPlusz L


Skugg

Kérdés

Üdv,

Külföldi mobilnetettel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. 

Domino előfizetéssel rendelkezem, méghozzá a sikereknek járó kedvezménycsomaggal. Emellé rendeltem a Telekom mobilalkalmazáson keresztül egy NetPlusz L nevezetű díjcsomagot, ami a tájékoztató szerint 1GB akár EU-n belül is felhasználható adatmennyiséget foglal magában. Ezt a csomagot a lezárt megújuló csomagok közül választottam.

Ennek ellenére sajnos azt kellett tapasztalom, hogy a szolgáltatás valami oknál fogva nem elérhető.

A roaming opció korábban már aktiválva lett a SIM kártyán, a Telekom alkalmazást megnyitva pedig látom, hogy az 1GB-os adatkeret érintetlen.

A telefonon engedélyezve van mind a mobilinternet mind pedig a data roaming (tudtommal EU-n belül is engedélyezni kell, bár az újabb szabályok értelmében nem kerül számlázásra magasabb összeg).

Van esetleg valakinek valamilyen tippje, hogy mi lehet a probléma?

A válaszokat előre is hálásan köszönöm!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 4

Hello @Skugg, így már tiszta, köszi! a fentiek alapján ki kellene kapcsolnod a World gprs limitet, mert kizárásos alapon annak bekapcsolása írta felül a Netplusz L horvátországi díjmentességét (minden más stimmel, roaming bekapcsolva, mobilinternet oké, Horvátország oké) :( ezt külföldről a Té honlapján vagy a Té ussd ügyfélszolgálatán a legegyszerűbb (utóbbin a "∗111# kódsor begépelése és a hívásindító gomb megnyomása után választhatsz a mobiltelefonod képernyőjén megjelenő menüből". neked ez kell "Szolgáltatások és biztonság", aztán "Telefonálás, üzenetküldés és roaming")

ha ez sem segít, akkor viszont valami egyéni gond van nálad, akkor a Té chatjét javaslom, ahol meg tudják nézni (keress valami wifit, aztán a Té honlapján böngéssz a telók között, és hamarosan megjelenik)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Hello @Skugg, jól értem, külföldön vagy, ott nem megy a mobilnet? ha igen, akkor a roamingot aktiváltad, a hivások mennek? ha igen, akkor teló kibekapcs, kézi hálózatválasztással másik háló (lehet, hogy a kiválasztottnál van valami bibi éppen, vagy egyszerűen nincs adathálózata ott, ahol vagy)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Eddig a következőket tettem, sajnos egyik sem segített:

- teló ki- bekapcs

- manuális hálózat általa (az elérhető hálózatokhoz csak a HR HT-ra tud csatlakozni

- roaming aktiválása *104#-el - itt meg ugye megkaptqm, hogy a roaming már aktiválva van.

Az említett díjcsomag mellett aktiválva van a World GPRS Limit szolgáltatás is, ez tökéletesen működött, amíg le nem szívta az egyenlegemet nullára (ugyebár én abban a hiszemben voltam, hogy NetPluszon keresztül netezek).

Legújabban a Telekom valasztokepernyoje jön fel, ha bekapcsolom a mobilnetet, ahol felkínálja a lehetoseget, hogy válasszak valamelyik Surf csomag kozul. (Kép csatolva). Ezt enyhén szólva felháborítónak tartom, hiszen a Telekom honlapján a következőket találni domino mobilinternet opciokra EU-n belül:

"Az EU-ban is használható díjcsomagok és net csomagok

  • Domino Surf – a díjcsomagban foglalt net használható
  • Domino NetPlusz S, Domino NetPlusz M, Domino NetPlusz L, Domino NetPlusz XL, Domino NetPlusz XXL – augusztus 31-ig az EU-ban is használhatók"

Capture+_2017-08-19-13-49-38.png

Capture+_2017-08-21-11-13-08.png

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...