Tóth Szilvi Posztolva ekkor: 2017. szeptember 4. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. szeptember 4. Sziasztok! Olyan kérdésem lenne ,hogy hogy tudom beállitani a mobilnetet a telefonomon. ? Feltöltőkártyás vagyok ,de most kaptam ingyen 1GB adategyenleget. Probalkoztam mindenféle beállitással de csak annyit ir ki hogy csatlakozás...de nem történik semmi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 WHOAMI Posztolva: 2017. szeptember 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 5. 17 órája, Tóth Szilvi írta: Sziasztok! Olyan kérdésem lenne ,hogy hogy tudom beállitani a mobilnetet a telefonomon. ? Feltöltőkártyás vagyok ,de most kaptam ingyen 1GB adategyenleget. Probalkoztam mindenféle beállitással de csak annyit ir ki hogy csatlakozás...de nem történik semmi. Szia! Ez így elég tág. Milyen készüléked van? A Beállítások/Hálózatok (vagy hasonló) menüpont alatt kell lennie egy adatkapcsolat/mobilhálózat/adatforgalom vagy valami hasonló pontnak. Az aktív? Ha nem sikerül mindenképp javaslom, hogy kérj személyes segítséget. A legtöbb üzletben található egy fekete pólós kolléga, a Mobiltudós. Ő(k) szívesen segítenek majd neked! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2017. szeptember 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 5. Hello @Tóth Szilvi, de típus ismeretében mi is próbálunk segíteni, vagy a Té honlapján te is meg tudod nézni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Tóth Szilvi
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne ,hogy hogy tudom beállitani a mobilnetet a telefonomon. ?
Feltöltőkártyás vagyok ,de most kaptam ingyen 1GB adategyenleget.
Probalkoztam mindenféle beállitással de csak annyit ir ki hogy csatlakozás...de nem történik semmi.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.