klacirtg Posztolva ekkor: 2017. október 18. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. október 18. Üdvözletem! A Családi HD csomagomban az Animal Planet HD hangja napok óta folyamatosan akadozik, tehát 2-3 másodpercenként 1-2 tized másodpercre kimarad a hang. Online nézéskor is és a felvételen is rajta van. Az összes többi csatorna rendben van. Elég zavaró. Mi lehet a probléma oka? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2017. október 20. Megosztás Posztolva: 2017. október 20. Hello @klacirtg, ha platformfüggetlenül jelentkezik, akkor a csatorna a ludas (este azért ránézek, nálam is ilyen-e) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2017. október 20. Megosztás Posztolva: 2017. október 20. (szerkesztve) Távirányítással megoldottam nálam nincs kimaradás, így megdőlt a csatornaelmélet. ha most is tapasztalod, akkor 1414 vagy a Té chatje (a Té honlapján böngészd a telókat, és megjelenik) persze előtte biztos, ami biztos indíts újra mindent Szerkesztve ekkor: 2017. október 20. Szerkesztő: teherwagon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
klacirtg
Üdvözletem!
A Családi HD csomagomban az Animal Planet HD hangja napok óta folyamatosan akadozik, tehát 2-3 másodpercenként 1-2 tized másodpercre kimarad a hang. Online nézéskor is és a felvételen is rajta van. Az összes többi csatorna rendben van. Elég zavaró.
Mi lehet a probléma oka?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.