szaboadam Posztolva ekkor: 2017. november 3. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. november 3. (szerkesztve) Üdv! Egy ideje angolra állítottam fórumfiókom nyelvét, elsősorban kíváncsiságból, hogy megnézzem, mennyire használható így a fórum olyasvalakinek, aki nem beszél magyarul. Bár nem tudom, ez technikailag mennyire megoldható, de szerintem sokat segítene az "Első lépések" kis dobozkájában lévő szöveg lefordítása, már csak azért is mert rögtön ott a Tedd fel kérdésedet gomb, ami megkönnyíthetné a használatot idegen nyelven is. [Egy példa: First steps... Welcome to the forum of Hungarian Telekom! If you have a question, first try and search for an answer. If you could not find one register and ask from our helpful community. Ask your question!] Ez az utolsó sor lehetne a nagy magenta gomb helyén angolul. Szerkesztve ekkor: 2017. november 3. Szerkesztő: szaboadam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.