Győri Balázs Posztolva ekkor: 2017. december 12. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. december 12. Sziasztok megszeretném kérdezni hogy2 éve mikor vettem a készüléket részletre hoztam ki és kaptam 5000ft os kupont hogy most már nincs ilyen ?? ne várjam hogy kapok?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2017. december 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 12. Hello @Győri Balázs, ezek egyedi akciók vagy mik (gondolom, tartozékkupon volt), nem állandó részei a telócseréknek ha online rendelted, akkor azt kapod hozzá, ami az oldalon ki volt írva. ha Té üzletben, akkor meg azt, amit ott mondanak. most ezek az akciók élnek, illetve Coop kupon láz van (a kuponcsomag tartalmaz tartozékkedvezményt is) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Győri Balázs
Sziasztok megszeretném kérdezni hogy2 éve mikor vettem a készüléket részletre hoztam ki és kaptam 5000ft os kupont hogy most már nincs ilyen ?? ne várjam hogy kapok??
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.