Baukál Gábor Posztolva ekkor: 2017. december 27. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. december 27. Nekem is megjött az 1315.- Ft-s számla, amit amikor rákerestem nem találtam, az email cím amire írtam hamis volt... Kérem, hogy tájékoztassanak mi történik ezzel a számlázással, mert ez valami hacker dolognak tűnik. üdvözlettel Baukál Gábor (baukalg@gmail.com) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. december 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 28. @Baukál Gábor Hagyd figyelmen kívül, töröld, erősíts a spam védelmeden, használj spam szűrés szempontjából jobb email szolgáltatást, ne add meg a címed ismeretlen oldalakon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Baukál Gábor
Nekem is megjött az 1315.- Ft-s számla, amit amikor rákerestem nem találtam, az email cím amire írtam hamis volt...
Kérem, hogy tájékoztassanak mi történik ezzel a számlázással, mert ez valami hacker dolognak tűnik. üdvözlettel Baukál Gábor (baukalg@gmail.com)
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.