Posztolva ekkor: December 29, 2017 A telefonomat frissítettem 7.0-ra, viszont ezzel a rendszerrel érezhetően lassabb lett. Ismerősöm hasonló készülékével összehasonlítva is látható a különbség, amin még Android 6.0.1 fut. Vissza tudom állítani? Ez így csalódás..... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: December 29, 2017 Azzal nem működik.... Odin-nal sem engedi...... 5 perce, btz írta: @Mikler András Szerintem felesleges. Próbálj meg egy gyári beállítások visszaállítását elsőkörben (igen, ekkor minden adat törlődik) Azzal nem működik. Odin-nal sem engedi...... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 29, 2017 @Mikler András Szerintem felesleges. Próbálj meg egy gyári beállítások visszaállítását elsőkörben (igen, ekkor minden adat törlődik) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
A telefonomat frissítettem 7.0-ra, viszont ezzel a rendszerrel érezhetően lassabb lett. Ismerősöm hasonló készülékével összehasonlítva is látható a különbség, amin még Android 6.0.1 fut.
Vissza tudom állítani? Ez így csalódás.....
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon