bvirag

Internet probléma

Kérdés

Sziasztok!

3 hete bekötötték hozzánk az 1000mbps internetet, Sagencom F@st 5655v2 elosztóval. Naponta többször előfordul, hogy ledob az internet. Az 5ghz-es sokszor nem is látszik vagy pedig azt írja, hogy helytelen a jelszó, pár próbálkozással később elfogadja. A 2,4 ghz-nél jobb a helyzet, de ott is sokszor előfordul, hogy ledob. 

Tudnátok valami megoldást ajánlani? 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: bvirag

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ez ilyen! Bejelented hibára kapsz egy ingyen routert, vagy vársz amíg véget ér az uborka szezon. Már megkapta a T az új szoftvert ami ezt a hibát megoldja, de még tesztelik.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Üdv! Én pont most telefonáltam ezzel a problémával. Mert a hibabejelentő email-re aki válaszolt kolléga azt mondta, hogy vegyek a modem mellé egy routert, mert ez csak 1wifis eszköznek tud biztosítani folyamatos netet. Akivel ma beszéltem telefonon Telekomos hölgytől pedig azt a választ kaptam, hogy ők csak a kábelen jövő netet tudják garantálni. Ha wifis gondjaim vannak azt oldjam meg.....Napi 3x minimum újra kell indítani a Sagemcom F@st 5655v2 AC . ilyenkor persze megszűnik 5percre a tv,vezetékes telefon, és ami vezetéken jól működő internet is. :(

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most