brothers Posztolva ekkor: 2018. február 1. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. február 1. Sziasztok! Már egy hete olyan problémával küzdök, hogy a pingem 100 alá nem megy online játék során... PL.: német szerveren idáig 30-40 volt most ott is 100. Nem használja semmi más a netet és nem töltök le közben semmit. Mit lehetne ez ellen tenni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 benztown Posztolva: 2018. február 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. február 1. Már pontossan leírtam a problemát. "Peering probléma Budapest - Frankfurt" jelenleg alatad lévö poszt. Szóval nem vagy egyedül. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 brothers Posztolva: 2018. február 1. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. február 1. Szóltam már be! Kijött a szerelő annyit mondott "itt minden zöld" mármint abban a központi dobozban... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Lajos70 Posztolva: 2018. február 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. február 3. Ugyanez van nálam is. Délután 6 órától a német szervereken is 100ms +- 20ms válaszidők vannak. Ügyfeleim nekem panaszkodnak, hogy ***** a szerver, közbe náluk van a probléma. Kérném, ha van itt valaki, aki illetékes az ügyben. Javítsák ki a hibát, és tájékoztassanak. Vagy ez valami gyerekes fórum? Annyi tudással, hogy hívd fel a 1414 számot? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. február 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. február 1. 1414 H-P 8:00--16:00 közt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 brothers Posztolva: 2018. február 1. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. február 1. Hát sajnálom... Csak tudod nekem már semmilyen szerver sem jó... Holland szerver szintén 100ping meg 10% packet loss stbstb... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
brothers
Sziasztok!
Már egy hete olyan problémával küzdök, hogy a pingem 100 alá nem megy online játék során... PL.: német szerveren idáig 30-40 volt most ott is 100. Nem használja semmi más a netet és nem töltök le közben semmit. Mit lehetne ez ellen tenni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.