Ábrahámné AE Posztolva ekkor: 2018. március 12. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. március 12. Meg szeretném kérdezni, hogy online van e lehetőség a Domino feltöltős mobiltelefon elmaradt adat egyeztetésre ?-és azt akkor hogyan tegyem meg, mert azt írja vissza, hogy kikapcsolt telefonra nem tud SMS-t küldeni. Köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. március 13. Megosztás Posztolva: 2018. március 13. Üdv! Ennyit találtam róla. Mi a teendőm, ha nem regisztráltam határidőre, de szeretném megtartani a telefonszámomat? Mi a teendőm, ha nem tudom vagy kitöröltem az SMS kódot? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Ábrahámné AE
Meg szeretném kérdezni, hogy online van e lehetőség a Domino feltöltős mobiltelefon elmaradt adat egyeztetésre ?-és azt akkor hogyan tegyem meg, mert azt írja vissza, hogy kikapcsolt telefonra nem tud SMS-t küldeni. Köszönöm
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.