Highvoltage Posztolva ekkor: 2018. március 23. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. március 23. Sziasztok Hogy tudom lekérdezni a Domino feltöltôkártyás egyenlegemet? Valamint az internet egyenleget? Az online feluleten nincsen „Aktuális egyenlegek” mező az „Áttekintés” menüpontban. Kép: http://prntscr.com/iv9ocr A Telekom Applikációban nincsen „Felhasználható egyenleg" mező az „Áttekintés” menüpontban. A *102# megadja az aktuális egyenleget, de nem adta hozzá a vásárláskor kapott, és még maradt egyenleget. Valamint nem is mûködött egész addíg, míg nem töltöttem fel elôször a kártyát. Az internet adatforgalmamról továbbra sem tudok semmilyen szintû információt lekérdezni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2018. március 23. Megosztás Posztolva: 2018. március 23. Szia! A Telekom fiókhoz hozzá adtad a telefonszámodat? Feltöltés előtt bekapcsoltad a feltöltésért járó kedvezményt? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Highvoltage Posztolva: 2018. március 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. március 23. Köszi, Huh asszem sikerült... Hát ez nem volt egyszerû. Uritenem kellett a cache-t, uj jelszót igényelnem, (2x) majd 4 általános hiba után végre össze tudtam kapcsolni a fiókomat, majd ujbol jelszot igenyelnem De most megjelentek az adatok. 2. Feltöltés elôtt nem kapcsoltam be a kedvezmenyt , de amugy is csak 1500ft-ot raktam fel, csak a teszt kedvéért, hogy megnézzem utána elérem-e az egyenlegemet. De köszi, azóta SMS-el aktiváltam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. március 23. Megosztás Posztolva: 2018. március 23. Oké rendben. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Highvoltage
Sziasztok
Hogy tudom lekérdezni a Domino feltöltôkártyás egyenlegemet? Valamint az internet egyenleget?
Az online feluleten nincsen „Aktuális egyenlegek” mező az „Áttekintés” menüpontban.
Kép: http://prntscr.com/iv9ocr
A Telekom Applikációban nincsen „Felhasználható egyenleg" mező az „Áttekintés” menüpontban.
A *102# megadja az aktuális egyenleget, de nem adta hozzá a vásárláskor kapott, és még maradt egyenleget.
Valamint nem is mûködött egész addíg, míg nem töltöttem fel elôször a kártyát.
Az internet adatforgalmamról továbbra sem tudok semmilyen szintû információt lekérdezni
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.